Zrcadlo jako důležitý prvek interiéru

Vyhrajte originální výrobek Fenix od Amirra

Zrcadla, ta první vyrobená leštěním kamene nebo kovu, doplňují interiéry už od dob starověku. Skleněná zrcadla začali jako první používat staří Římané, ale jejich výroba se rozšířila až ve středověku, kdy ji k dokonalosti dovedli Benátčané.

Dnes jsou zrcadla běžnou součástí interiérů, kde se ovšem mohou stát zajímavým doplňkem nebo dokonce sehrát roli výrazného architektonického prvku.

Společnost Amirro se výrobou zrcadel a opracováním plochého skla zabývá již od roku 1992 a v segmentu interiérových zrcadel si drží pozici největšího producenta v České republice. Má tedy dlouholetou tradici a zkušenost s tradičním českým řemeslem a její výrobky tak dosahují té nejvyšší možné kvality a odpovídají nejnáročnějším technologickým požadavkům.

Pro výrobu zrcadel Amirro je použito vysoce kvalitní sklo Float. Veškeré jeho úpravy probíhají ve výrobně v Čelákovicích či Uhlířských Janovicích. Patří sem broušení a leštění hran, fazetování, gravírování, potisky, pískování skla apod. Díky těmto možnostem je společnost Amirro schopna splnit doslova jakékoliv přání zákazníka a vy si tak můžete objednat zrcadlo přesně podle vašich představ – klasické,  rámem, s osvětlením, designové, ale i přímo luxusní, či novinku - senzorická zrcadla, která se rozsvítí pouhým dotekem vaší ruky.

Nejsou to však jen zrcadla, která v současnosti tvoří hlavní segment sortimentu Amirro. Revolučním produktem se v poslední době stávají skleněné obklady ColorGlass, které slouží k obložení kuchyňské linky místo klasických kachliček. Skleněné obklady mají několik výrazných výhod. Nejenže jsou esteticky velmi vydařené (mohou mít mnoho barevných variant, kterých je docíleno lakováním extra čirého skla), ale navíc se snadno udržují díky absenci spár, kde se mohou uchytit nečistoty a bakterie.

Skleněné desky jsou navíc velmi odolné, vyrábějí se z kaleného skla v tloušťce 6 mm tak, aby odolaly například teplu ze sporáku. Perfektně se hodí do moderních kuchyní, a to právě díky nadčasovému designu skla. Barevně se přizpůsobí vašemu stylu a doplní celkový dojem z místnosti.

bydlinek

Soutěž o zrcadla Fenix

Vraťme se teď ale zpět k zrcadlům. V naší soutěži máte nyní šanci vyhrát zrcadlo Fenix Black či Fenix White, každé v hodnotě 3240 korun. Do slosování o tyto dvě hlavný výhry budete zařazeni, pokud odpovíte kladně na naši soutěžní otázku.

Soutěž již byla uzavřena.

06.09.2010

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444