Značka KARE: Život proti proudu

Již od roku 1981 můžete v oblasti designových produktů a nábytku potkávat značku KARE DESIGN. Netradiční a originální produkty tak již přes 30 let fascinují fanoušky po celém světě a oslovují maloob-chodní partnery, kteří oceňují neotřelou eleganci a nápaditost nábytku, který je vytvořen s láskou k designu.

Zažeňte nudu v interiéru, originální nábytek přichází!

Protože značka KARE DESIGN nezná, co je to nuda, vznikají jedinečné produkty, které reprezentují atmosféru starých časů i modernu v nejchladnějším pojetí, ale i láskyplné spojení obou těchto zdánlivě nesourodých světů.

Projevte své pravé já

S designovým nábytkem a doplňky značky KARE DESIGN můžete být spontánní a projevit své pravé já! Popusťte uzdu fantazii a pořiďte si do svého interiéru nábytek a bytové doplňky, které vás budou charakterizovat a umožní vám žít váš vlastní styl. Můžete si to dovolit, protože KARE DESIGN i přes jedinečnost a kvalitu svých produktů nabízí cenovou dostupnost, takže vám již nebude stát nic v cestě za vaším snem o dokonalém interiéru.
 

Vášeň pro originalitu

KARE DESIGN odmítá průměrnost a obyčejnost, reprezentuje svěžest a neotřelost, která bude vždy proti mase klasiky a nudy. Revolučnost a originalita vládne ve světě KARE DESIGN přesně podle přání a touhy Jürgena Reitera a Petera Schönhofena, kteří značku založili. Začínali jako studenti a dnes jsou v čele společnosti, která svou vášeň a otevřenost k inspiracím bere jako závazek společnosti. Nekopírují, nýbrž generují změny v designu a módě, KARE DESIGN je vždy napřed.

 

Celosvětový úspěch individuality

Vlastní obchody v Evropě, stovky shop-in-shop konceptů a cca 60 značkových partnerů, tak vypadá svět podle KARE DESIGN. Tato značka je inspirací pro nadšence individuálního interiérového vybavení, který si v běžných obchodech nemůže nic vybrat. Od roku 2013 navíc můžete nalézt showroom v Praze a o rok později jsme se rozhodli potěšit i moravské zákazníky v Brně.
13.08.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444