Hygienické standardy na evropských toaletách se mění

Pod novým názvem Geberit AquaClean uvedla firma Geberit na trh rozšířený sortiment svých sprchovacích toalet. Vychází tak vstříc častějším požadavkům spotřebitelů vyžadující možnost očisty těla pomocí vody na WC. Geberit AquaClean je nabízen ve formě bidetovacích sedátek k připevnění na stávající WC, nebo jako kompletní zařízení včetně klozetové mísy. Pro všechny modely platí stejná měřítka kvality, liší se jen ve výbavě – od základní po luxusní.

Modely Geberit AquaClean 4000, Geberit AquaClean 5000 a Geberit AquaClean 5000plus nahrazují stávající modely Balena 4000 a Balena 6000. Ergonomicky tvarované WC sedátka vytvoří z každé toalety wellness zařízení. Geberit AquaClean 5000 nabízí ve srovnání se základním modelem Geberit AquaClean 4000 cenné dodatečné funkce: oscilující proud vody, který čistí mimořádně důkladně, a automatické odsávání pachů, které se vypořádá s nepříjemnými pachy na toaletě. Geberit AquaClean 5000plus nabízí navíc dámskou sprchu, fén a dálkové ovládání. Zde je možné vše upravit podle individuálních potřeb uživatele – intenzita sprchového proudu, teplota a fén jsou nastavitelné.

Také v řadě kompletních modelů (t.j. včetně WC mísy) se nyní nachází cenově zvýhodněný model Geberit AquaClean 8000 s nastavitelnou intenzitou vodního proudu a oscilující sprchou. Ještě víc pak nabízí top model Geberit AquaClean 8000plus – luxusní zařízení v překrásném designu poskytuje svému majiteli mimořádný wellness zážitek s pulsující masážní funkcí, která osvěží a vzpruží. Jednotlivé uživatelské profily se snadno uloží do paměti přístroje.

Firma Geberit nabízí toalety, které poskytují očistu vodou již 30 let. Zvýšenou pozorností zaměřenou na tento sortiment reaguje na nedávný průzkum veřejného mínění na téma Hygiena a wellness, který si objednala u agentury GfK. Výsledek totiž ukázal, že vysoké procento lidí není spokojeno s dosavadními možnostmi běžných toalet, které nepřinášejí dostatečný pocit čistoty a komfortu a možnost očisty vodou pokládá za vítané zlepšení.

Geberit vždy klade vysoké nároky nejen na funkčnost, ale i na vzhled svých výrobků. Ergonomicky tvarovaná bidetovací sedátka padnou jak ulitá na většinu klozetových mís. A modely, které dodáváme včetně keramické WC mísy, svými vytříbenými tvary potěší i milovníky kvalitního designu.
12.08.2009 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444