Zlatá pro Hypoúvěr, stříbrná pro Hypoúvěr 100

Modrá pyramida získala dvě nejvyšší ocenění v soutěži Zlatá koruna 2006

Nejlepšími finanční produkty se ve čtvrtém ročníku prestižní soutěže Zlatá koruna 2006 staly hned dva produkty Modré pyramidy: v kategorii stavební spoření získal  první místo Hypoúvěr a druhé Hypoúvěr 100.  Tato ocenění jsou nejen potvrzením vysoké kvality produktů, ale především dokladem toho, že Modrá pyramida je stavební spořitelnou, která na trhu financování bydlení udává směr.

Hypoúvěr nabízí Modrá pyramida od 1. března loňského roku a byla vůbec první stavební spořitelnou, která uvedla na trh produkt tohoto typu, který v sobě ideálně kombinuje výhody úvěru ze stavebního spoření a hypotéky. Oproti hypotéce je však mnohem dostupnější, nároky na příjmy žadatelů jsou nižší, mimořádné vklady a splátky jsou  možné bez sankcí a poplatek ze vedení úvěrového účtu je výrazně      nižší (pouhých 25 Kč měsíčně). Hypoúvěr tak velice silně konkuruje hypotékám a zájem o něj je obrovský. Průměrná výše Hypoúvěru již nyní přesahuje 710 000 Kč, ale stále častější jsou úvěry v  několikamilionových částkách.

  
Hypoúvěr 100 nabízí Modrá pyramida od 1. března letošního roku  a byla opět první a je dosud jedinou  stavební spořitelnou, která umožňuje čerpat úvěr ve výši plných 100 % ceny nemovitosti.

Modrá pyramida dosud poskytla 9 300 Hypoúvěrů ve výši 6,4 mld. Kč. Kvalitní úvěrovou nabídku doplňuje Modrá pyramida kvalitními službami a rychlostí vyřizování úvěrových žádostí.

 

Ocenění za Modrou pyramidu včera večer převzali Guido Lohmann, předseda představenstva a Martin Čuba, ředitel odboru marketingu a odbytu.

 

Nejlepší finanční produkty již čtvrtým rokem hodnotili finanční experti a publicisté. Předsedou Finanční akademie byl finanční arbitr Otakar Schlossberger. Do soutěže ve 14 kategoriích se letos přihlásilo celkem 142 finančních produktů od téměř 50 společností.

12.05.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444