Zlatá medaile IBF pro firmu Wienerberger

Mezi pěti vítěznými exponáty z jedenadvaceti nominovaných je rovněž výrobek firmy Wienerberger, cihlářský průmysl, a. s., České Budějovice. Svisle děrovaná cihla CD Porotherm 25 AKU P+D, které se tohoto ocenění dostalo, se vyznačuje novým konstrukčním uspořádáním děrování a je výsledkem čtyřletého vývoje. Stěnové konstrukce z těchto cihel výrazně zvyšují akustický útlum a snižují přenos zvukové energie.

U stánku 024 v pavilonu A2 se mohou návštěvníci Stavebních veletrhů Brno seznámit také s dalšími špičkovými výrobky firmy Wienerberger. Kromě dvou novinek mezi akustickými cihlami, vhodnými zejména pro mezibytové příčky v bytových domech, jsou to např. superizolační cihly systému  POROTHERM Si s vynikajícími tepelně izolačními vlastnostmi nebo „hightech“ mezi cihlami – broušené cihly POROTHERM CB, které znamenají výrazný pokrok ve vývoji pálených cihel z hlediska technologie zdění.
Na vybraný sortiment POROTHERM vám u stánku nabídnou příjemnou dvacetiprocentní veletržní slevu.

Foto: Jitka Krčalová

20.04.2005 | sm
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444