Zlatá brána do vašeho domu

Moderní design širších pásů inspiroval výrobce garážových vrat k vytvoření nového modelu TENDER. Jeho základ tvoří hladká sekce, uprostřed rozdělená drážkou, čímž vzniká oblíbený pásový vzhled. Model garážových vrat, který na náš trh mezi svými novinkami dodává společnost OLYMPS DOOR, vyniká i barevným vyhotovením v odstínu zlatý dub LUX. 

Vrata s tímto povrchem imitujícím dřevo působí elegantně a luxusně. Novinka je vyrobená z pevné ocele, ale její povrchová úprava působí přívětivou krásou přírodního materiálu. Vzhledu, který připomíná dub, bylo dosaženo nanesením polyetylénové fólie už v procesu výroby ocelového pláště jednotlivých sekcí na jeho povrch. Prolisy na povrchu sekcí jsou tmavší, což dotváří atraktivní vzhled vrat.

Tato vrata jsou zateplená kvalitní polyuretanovou pěnou, která zabezpečuje vynikající izolační vlastnosti a zatěsněná jsou i místa na spoji sekcí. Model TENDER má odolnou povrchovou úpravu woodgrain, jejíž údržba je jednoduchá a takto strukturovaný povrch je vysoce odolný vůči poškození škrábanci nebo špatnými povětrnostními podmínkami. Rovněž stékající dešťová voda nezanechává na povrchu nepěkné fleky. Konstrukce garážových vrat je v souladu s přísnými evropskými normami a splňuje nejnáročnější požadavky na stabilitu a bezpečnost. Tato vrata lze pořídit od 21 530 Kč. Víc o modelu TENDER se lze dozvědět na bezplatné infolince 800 152 741 nebo na internetových stránkách www.olymps-door.cz.
20.07.2007 | PR - OLYMPS DOOR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444