Zkraťte čas strávený úklidem na minimum

Nekažte si léto pracným úklidem a neobětujte této činnosti hodiny drahocenného času, který můžete využít třeba na výlet k vodě. Vorwerk vám svým unikátním uklízecím systémem nové generace Kobold VK200 ušetří nejen čas, ale také energii, kterou musíte do úklidu jinak vložit.

Budete mít více volna pro sebe a pro rodinu, aniž byste jakkoliv snížili své nároky na čistotu a zdravé prostředí. Stačí mít doma šikovného pomocníka, díky kterému bude uklízení hračka. Navíc nebudete potřebovat žádné další náčiní. Stačí jeden vysavač a několik účinných, skladných nástavců, které nahradí množství dalších přístrojů, kýblů, smetáků, stěrek a mopů. Dokonale se přizpůsobí vašim potřebám a vyřeší jakýkoliv problém, se kterým se při úklidu běžně setkáváte. 
 

S čím vším úklidový systém KOBOLD VK200 pomůže?

 

1) Vysávání a vytírání v jediném kroku

Usnadněte si úklid podlahy o polovinu s čističem pevných podlah Kobold SP530, který v jediném kroku kombinuje vysávání s důkladným vlhkým vytíráním. Ať už se jedná o dlažbu, plovoucí podlahu nebo parkety, na Kobold SP530 už nedáte dopustit. Pouhých 100 ml vody postačí na vytření plochy 
až 20 m2 bez fleků a šmouh.
 

2) Čalounění a špatně dostupná místa

Cenným pomocníkem v domácnosti je ruční elektrický kartáč Kobold PB440 s vyklepávací funkcí 
na odstraňování prachu, chlupů domácích mazlíčků a dalších nečistot z čalounění, matrací nebo 
z polštářů. Speciální část úklidového systému tvoří Vario-hubice a nástavce na dokonalé odstranění prachu z nadzemních prostor, jako jsou poličky, lustry, záclony, závěsy, květiny nebo například rámy obrazů.
 

 

3) Hloubkové čištění koberců a matrací

Vysoce účinný a šetrný rotační kartáč Kobold VF200 zvládá hned dva úkoly souběžně. Ze zásobníku na povrch dávkuje správné množství čisticího sněhu Kobosan a zapracovává jej do vláken koberce. Poté jednoduše vysajete sníh i s nečistotami z hloubky vláken, čím se zbavíte i té nejskrytější špíny a roztočů. Zajistíte tak prostředí vhodné dokonce i pro alergiky. Díky unikátnímu HEPA filtračnímu sáčku při vysávání odstraníte více než 99,99 % prachu a alergenů, které jsou v sáčku bezpečně zachyceny a uzavřeny proti jejich dalšímu úniku.
 

 

BONUS značky KOBOLD:

 

4) Mytí a leštění oken

Čas i svá záda ušetříte při mytí a leštění oken a skleněných tabulí. Revoluční čistič oken Kobold VG100 zvládne jedním tahem okno nejen umýt, ale rovnou odsaje špinavou vodu do zásobníku 
a okno i další hladké povrchy vyleští. K čističi oken není třeba připojovat tělo vysavače Kobold VK200 a lze jej zakoupit samostatně.
 
S úklidovým systémem Kobold VK200 od společnosti Vorwerk budete mít doma čisté a zdravé prostředí, a to aniž byste museli úklidu obětovat odpoledne s rodinou na výletě, u vody nebo při sběru třešní.

Více informací se dozvíte na webových stránkách www.vorwerk.cz. Zde nebo na bezplatné Zelené lince 800 168 987, si můžete objednat také nezávazné předvedení všech nabízených přístrojů.
01.07.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444