Zelené střechy?

Lze ozelenit i skloněné povrchy? Na co si dát při stavbě zelené střechy pozor?

Zelené střechy jsou příjemnou variantou jak oživit životní prostředí. Dnes již lze bez problémů ozelenit i skloněné povrchy.


 


Aby střešní izolace a zelená střecha zůstaly v bezvadném stavu po desetiletí, je potřeba dodržet několik zásad.


 


Návod, jak na to a zda se právě u vaší střechy odhodlat k ozelenění, najdete v publikaci nakladatelství Grada Publishing Ozeleněné střechy  s velkým množstvím fotografií, technických podkladů z již realizovaných staveb, seznamy vhodných či nevhodných rostlin a se zkušenostmi se závlahou a údržbou střechy.

19.11.2009

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444