Zdraví především! A na matracích Gumotex

Zdravý spánek, a tedy plnohodnotný odpočinek, patří mezi základní potřeby  každého z nás. Jak ale docílit tohoto zdánlivě jednoduchého požadavku? Jednoduše. Firma GUMOTEX má pro všechny,  kteří  trpí potížemi se spánkem, lék v podobě kvalitních zdravotních matrací.

Matrace z viscoelastickou pěnou (líná pěna)

Nejprve by bylo vhodné si říct, co to vlatně viscoelastická pěna je. Jde o jeden z typů polyuretanových pěn (známých jako MOLITAN). Na rozdíl od klasických PUR pěn je viscoelastická pěna unikátní svojí tvrdostí, která se v závislosti na teplotě těla mění. Jednoduše řečeno: Pěna reaguje na tělesné teplo a pozvolna měkne a přizpůsobuje se pružně anatomii těla. Díky tzv. efektu pomalého vracení líná pěna rovnoměrně rozkládá tlak matrace na lidské tělo, stabilizuje tělo v optimální poloze pro spaní. Matrace s použitím viscoelastické pěny jsou obzvláště vhodné pro osoby citlivé na otlačení a trpící bolestmi zad.

Zdravotní matrace firmy GUMOTEX a.s.

Matrace MÉDEA PLUS  - vysoce luxusní sendvičová matrace s proměnlivou výškou viscoelastické pěny v horní vrstvě matrace. Matrace poskytující komfort spaní díky unikátnímu tvarování „líné pěny“ v sedmi anatomických zónách. Díky použití líné pěny v kombinaci vysoce pružné HR studené pěny a HD antibakteriální pěny matrace poskytuje potřebnou stabilitu jádra a udržuje optimální cirkulaci vzduchu uvnitř matrace.

Zdravotní matrace OLYMPIA - extrémní pohodlí zajištěno 6 cm výškou „líné pěny“ v horní vrstvě matrace. Matrace zjištující výbornou přizpůsobivost anatomii těla a pocit pozvolného a výrazného „zanoření“ do matrace může mít pozitivní vliv na krevní a kvalitu spánku.


Matrace Athéna Hard  - zdravotní matrace může být vhodná pro alergiky. Komfort sendvičové matrace zajištěn 7 cm vysokou viscoelastickou vrstvou. Jádro matrace spojeno unikátním tvarováním bez použití lepidel.


Všechny výše zmiňované matrace jsou dodávány v  potahu GREENFIRST® - což je  unikátní pletená textilie s antiroztočovou úpravou (bioaktivní úprava na bázi přírodních rostlinných látek) zaručující užitné vlastnosti. Potah je hypoalergenní i po několikanásobném vyprání. Potah se zdrhovadlem lze celý bez problémů rozepnout a prát až na 90°C.

Akční matrace GREEN VISCO

Populární sendvičová matrace s viscoelastickou pěnou. Tato matrace nabízí pětizónové anatomické jádro v kombinaci s línou pěnou. Hlavní výhodou je, že se tvrdost matrace mění v závislosti na působení tlaku a teploty lidského těla. Samozřejmou součástí matrace je kvalitní pletená textilie ALOE PROACTIV s příměsí přírodního výtažku Aloe Vera. Potah se zdrhovadlem do čtyř stran lze celý bez problémů rozepnout a prát až na 60°C.



Všechny námi vyjmenované matrace si můžete prohlédnout na stránkách www.matrace-by-gumotex.cz a možná si zde vyberete i některý z akčních výrobků z nabídky „Moře slev“.

25.07.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444