Zdravé grilování: Soutěž o Grillbot Red - robotický čistič grilů

Čas oblíbeného grilování se blíží. Zatímco příprava jídla je zábava, čištění grilu už ne. Abyste nemuseli trávit čas náročnou údržbou o rošt, připravili jsme soutěž o šikovného pomocníka Grillbot. Ten za vás gril vyčistí a připraví na zdravé grilování.

Čištění grilu nikdy nebylo snadnější

Grillbot usnadní život všem milovníkům grilování. Ať grilujete steak, rybu nebo hamburger, vždy zůstane na grilu silná vrstva tuku a špíny, která se při nedůkladném očištění na roštu dále připaluje a do pokrmů uvolňuje zdraví nebezpečné látky. Už nemusíte trávit dlouhý čas údržbou, stačí, když po skončení grilování jednoduše umístíte Grillbot na grilovací rošt grilu, stisknete jedno tlačítko, zavřete víko grilu a necháte Grillbot pracovat za vás.

Snadná údržba

Po skončení čištění grilu jednoduše sejmete všechny tři čisticí kartáče z robotického čističe a můžete je nechat umýt v myčce na nádobí.
 

Na jaký gril lze Grillbot používat?

Grillbot je vhodný na údržbu grilu na dřevěné uhlí či plynový gril. Lze ho používat na grily s víkem nebo zavíracími dvířky. Dokáže vyčistit horký gril (až 95°C) i studený.
 

Dva typy čisticích kartáčů

Můžete si vybrat ze dvou druhů kartáčů. Mosazné kartáče (jsou nainstalované na novém výrobku) pro čištění všech druhů grilovacích roštů včetně keramických a smaltem potažených roštů a ocelové. Ty jsou tvrdší a hodí se na odstranění více napálených nečistot na ocelových nebo litinových roštech. 

Prohlédněte si, jak v praxi Grillbot funguje:

 

O vývoji Grillbot

Grillbot je první a nejprodávanější robotický čistič grilů v USA, je vyroben americkou společností Grillbot LLC a získal ocenění  ”Innovation Robot 2013” na mezinárodní výstavě hardware v Las Vegas. 
 

Výhody:

  • 3 výkonné mosazné rotační kartáče fungující nezávisle jeden na druhém.
  • snadno vyměnitelné kartáče, které lze mýt v myčce na nádobí.
  • Moderní design a optimální váha speciálně navržená pro precizní čištění grilovacího roštu.
  • LED display
  • Automatické čištění grilu.
  • Jednoduché ovládání jedním tlačítkem.
  • Snadná údržba.
  • Počítačově řízený pohyb a rychlost robotického čističe grilů Grillbot.

bydlinek Soutěž o robotického čističe grilů Grillbot
Odpovězte na následující otázku a pokud budete mít štěstí, můžete si letošní grilovací sézonu užívat bez starostí o údržbu grilu. Soutěž trvá do 29. května 2016. Soutěž byla ukončena.

Výherce: Zdeňka Hlásná 

28.04.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444