Zaujalo nás: Víceúčelová dětská židlička

Speciální židle s rostoucí funkcí

Speciální židle s rostoucí funkcí

Vždy nás potěší, když objevíme praktický výrobek a ještě k tomu víceúčelový a v povedeném designu. Taková je i dřevěná židlička pro děti, kterou lze používat jako klasickou jídelní (krmící) židličku, houpací křesílko a také jako dětskou rostoucí židli.

Židle 3 v 1. Tak by se dala charakterizovat tato speciální židle, kterou ocení všichni rodiče. A nejvíce pak ti, kteří bojují s nedostatkem místa. Z jednoho kusu nábytku totiž snadnou a rychlou změnou vytvoříte jídelní židli, houpací křesílko a později i klasickou židli.

Speciální dětskou židličku je možné používat od doby, kdy dítě bezpečně sedí, to znamená asi od jednoho roku. Dítě ji využije do věku 3-4 let. U většího dítěte není potřebná zábrana mezi nohama a přední spojovací tyč. 
 
Z běžné praxe víme, že je při krmení potřeba někam položit dětské jídlo. I na to pamatovali výrobci speciální židle. V poloze jídelní židličky je možné připojit praktický pultík / stoleček, kam můžeme dítěti položit misku s jídlem nebo hračky a malování. V poloze houpacího křesílka je možné přidat hlavu koníka, které se může dítě bezpečně držet.
Speciální židli nemusíte odkládat, ani když dítě přestanete krmit nebo ho houpací koník omrzí. Židle totiž umí růst s vaším dítětem až do školního věku 6 – 9 let. Židlička se vyjme z houpadel a dítěti poslouží jako rostoucí židle ke stolu s proměnnou výškou sedáku.

Každého rodiče zajímá především zdravotní nezávadnost a bezpečnost výrobku. „Židle je navržena tak, aby odpovídala bezpečnostním předpisům pro tyto výrobky. Prošla státní zkušebnou a má certifikát, že odpovídá příslušným evropským normám. K židličce je možné přikoupit také textilní vložku a bezpečnostní popruhy. Ty jsou vhodné pro příliš živé dítě, které má snahu ze židličky vylézt,” sdělil nám pan Karel Michalík ze společnosti KAMI, která na trhu s českými dřevěnými výrobky působí od roku 1992.
 
Protože se stále častěji vracíme k přírodnímu vzhledu, židle je nabízena v dekoru kaštan, dub, cedr a tmavý ořech. Do budoucna se také počítá s barevnými úpravami, především bílou, růžovou a světle modrou. 
 
Prodává se v několika kamenných obchodech a e-shopech. Jako nejrychlejší způsob doporučujeme objednání v e-shopu: www.kami.cz, kde je mimochodem možné koupit mnoho dalších zajímavých dřevěných výrobků, především hraček.
bydlinek

Jak víceúčelová židlička funguje
Přesvědčtete se ve videu, že změnit jídelní židličku na houpací křeslo je hračka. 


26.10.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444