Zařiďte se s Pandou

Hala 2, sektor c, st.19

Společnost Sanitec zastupuje na českém trhu značky KERAMAG, DELTA, VARICOR, ALBATROS a KORALLE.

Stěžejním sortimentem je především nadstandardní sanitární keramika a akrylátové vany KERAMAG. Vystavovanou novinkou jsou výrobky z programu Panda, které umožňují esteticky i funkčně kvalitní vybavení koupelen a toalet za poměrně nízké ceny. K funkčním výhodám klozetů Panda např. patří úspora vody, snadno odnímatelné sedátko i úspora místa. Kromě sanitární keramiky zahrnuje program Panda také nábytek do koupelen, vany, sprchové vaničky a kouty.
17.09.2004

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444