Zapomeňte na sluchátko. Domovní audiotelefon v oblíbeném designu vypínačů Tango®

Součástí designové řady vypínačů a zásuvek Tango® jsou nově i domovní audiotelefony s displejem. Komfortní a designový prvek, který povýší vaši elektroinstalaci.


Klasické domovní zvonky jsou v současných novostavbách i modernizovaných budovách a domech nahrazovány moderními domovními audio a videotelefony. Jsou součástí domovní architektury, designu a dveřní komunikace mezi návštěvou a hostitelem. Velmi rozšířeným designem elektroinstalace - vypínačů a zásuvek - je designová řada Tango®. A právě ta je nově rozšířena o domovní audiotelefon s displejem. A pozor! Perfektní a praktické hands-free provedení bez sluchátka je nabízeno ve všech osmi barevných provedeních designové řady Tango®.

Představte si vyladěnou elektroinstalaci, která začíná již u branky či vchodových dveří, kdy návštěvníka místo klasického zvonku čeká designové tlačítkové video nebo audio tablo z nerezové oceli. Stačí zazvonit a vy díky videotelefonu s velkým barevným displejem nebo audiotelefonu bez sluchátka víte, kdo zvoní u dveří. Stiskem tlačítka otevřete branku či dveře nebo dokonce v chodbě rozsvítíte světlo.

Vaše ruce jsou stále volné, žádné sluchátko vám nepřekáží. Stačí jen mluvit. Videotelefony navíc z bezpečnostních důvodů ukládají 3 snímky zvonící návštěvy do paměti. Díky tomu víte, kdo u vašich dveří zvonil i v době, kdy jste nebyli doma.

Hands-free audiotelefon je levnější alternativou telefonu a lze jej v produktové řadě ABB-Welcome sladit s designovým provedením vypínačů a zásuvek. Vedle oblíbeného designu Tango® je to v dalších 8 designových řadách.

Vítejte v životě, vítejte doma. 
15.06.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444