Zahradu si vybavte s Vltavínem

Chcete si opravdu vychutnat letní dny či večery strávené na zahradě? Pobyt s dětmi nebo posezení s přáteli vám může velmi zpříjemnit malý altán nebo třeba jen pár vhodných doplňků.

Bohatý sortiment oblíbených pergol, altánů, palisád, ale i dřevěných květinových kontejnerů, houpaček, různých kombinací hracích sestav pro děti a dalších zahradních doplňků je k dostání po celé republice v řadě prodejen společnosti Vltavín obchodní s.r.o. Tyto právě aktuální produkty patří v nabídce Vltavínu k novinkám, stejně jako např. kompletní plotový program, dále pak garážová vrata a dřevěná schodiště, kterými firma nedávno obohatila svoji prodejní nabídku.
Tradičním artiklem firmy ale zůstávají vnitřní a vchodové dveře včetně zárubní ze smrkového masivu, které vyrábí ve vlastních provozovnách. Zákazníci si mohou vybrat z různých typů kvalitních dveří ze smrkového nebo dubového masivu, v nabídce jsou i cenově nenáročné foliované a dýhované vnitřní dveře. Kromě toho je společnost také dovozcem kanadských vchodových dveří. Předností těchto dveří je vysoká tepelná a protihluková izolace oproti dřevěným dveřím a naprostá odolnost proti rozbití.
V současné době můžete u firmy Vltavín obchodní s.r.o. nakoupit mimořádně výhodně. Díky výprodeji dveří z masivu u ní můžete takové dveře pořídit v ceně od 1250,- Kč. Na výběr vnitřních dveří platí sleva 25 procent a v nabídce jsou rovněž dveře z povrchovou úpravou za cenu bez povrchové úpravy - představuje to úsporu 1350,- Kč. Výrobky nabízené firmou Vltavín obchodní s.r.o. si můžete objednat také po internetu - v tom případě platí sleva tříprocentní.
10.08.2005 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444