Zahradní nábytek nové generace

Na trhu se zahradním nábytek dochází k výraznému posunu v kvalitě a stylu. Klasický styl zahradního nábytku známý především z tzv. hobby marketů a z e-shopů zaměřených především na cenu má konečně domácího konkurenta zaměřeného především na design a kvalitu výroby. Společnost La Casa Nova, spol. s r.o. představila svou premiérovou značku zahradního nábytku „Artie Garden“, konkurující nejlepším evropským značkám (Dedon, Alexander Rose, Garpa, MBM, Varaschin).

Rozdíl v designu a použitých materiálech je patrný na první pohled. Mladý, moderní design překračuje hranice zahradního nábytku a vybavení interiéru a mnoho zákazníků si tento nábytek volí i pro vybavení vnitřních prostor.

Promyšlená práce s designery přinesla společnosti La Casa Nova výrazné úspěchy. Sedací souprava WOW, navržená kanadským designerem Normandem Couture, byla oceněna The American Sociaty of Furniture Designers (ASFD), asociací designerů nábytku ve Spojených státech a Kanadě jako NEJLEPŠÍ DESIGN ZAHRADNÍHO NÁBYTKU PRO ROK 2010. Tato sedací souprava přinesla do oblasti zahradního nábytku prvek variabilnosti a elegance. Její jednotlivé prvky lze použít i jako samostatné kusy a vzájemnou kombinací lze vytvářet různé sestavy, včetně oblíbených rohových, či sestav tvaru „U“. Je používána nejen v exteriéru, ale velmi často i v zimních zahradách, moderních obývacích pokojích, či hotelových recepcích.

Normand Couture je autorem i dalších designu z naší kolekce - nádherné sestavy Tress deep a Embrace.

      

Dalším významným rozdílem mezi zahradním nábytkem od společnosti La Casa Nova a běžným zahradním nábytkem je i skvělé řemeslné zpracování. Jak konstrukce, tak výplet jsou ruční práce a od její kvality a preciznosti se odvíjí výsledná kvalita výrobku. Za každý výrobek odpovídá konkrétní osoba a pětistupňová kontrola kvality během výroby zaručuje, že se koncovému zákazníkovi dostane pouze prověřené zboží. Konstrukční prvky jsou záměrně zesílené, aby byla podpořena stabilita, a výplet je mnohem více utahován, než u běžných výrobků. To vše je samozřejmě náročnější na práci a spotřebu materiálu, ale zvyšuje se tak životnost a užitná hodnota nábytku.

Za pozornost stojí také kolekce lehátek La Casa Nova. Špičkový design, chráněný patentem lehátek Dialog, Wave a Honeymoon může být okrasou nejen soukromých bazénů, saun a zimních zahrad, ale i wellness center, hotelových relaxačních prostor a klubových zařízení.  Lehátko Tasman plně nahrazuje denní lůžko a svou masivní konstrukcí je určeno především větší prostory, luxusní bazény a špičková hotelová centra. U všech lehátek je vždy možnost vybírat stejný typ umělého ratanu jako u sedacích souprav a díky tomu si klient může vytvářet svou vlastní kolekci nábytku.

Společnost La Casa Nova představila i svou premiérovou řadu DYNASTY, která je určena té absolutně nejnáročnější klientele. Originální konstrukce ze zesílených obdélníkových hliníkových profilů dodává této řadě vynikající užitné vlastnosti - zvýšenou stabilitu a odolnost. Umělý ratan společností Viro nebo VinTech, používaný u premiérové řady DYNASTY je oboustranný a umožňuje díky tomu vyplétat náročný křížový výplet, který podporuje celkové elegantní vyznění. Oblíbenou barvou pro tuto řadu je především barva Champagne.

Prémiová řada DYNASTY zahrnuje sedací soupravu s výběrem dvou pohovky nebo troj pohovky, různé typy křesílek a stolků, jídelní stůl, židle, několik typů lehátek, komodu a lampu. Díky tomuto širokému výběru je tato prémiová řada velmi oblíbená u návrhářů interiérů a architektů. Samozřejmostí je i velmi široký výběr látek pro sedáky, které lze použít i pro výrobu závěsů, ubrusů, prostírání a dalších dekoračních prvků.

Hitem příští sezóny bude bezesporu houpačka Swing, která získala bronzovou plaketu za nejzajímavější výrobek na veletrhu Tendence 2011. Nosnost až 185 kg a důmyslný způsob zavěšení (certifikovaný i pro trh v USA) odlišuje tuto houpačku od běžné nabídky na našem trhu.  Použitý materiál umožňuje umístění houpačky celoročně venku, ale velmi oblíbená bude jistě i do podkrovních místností a mezipater.

Již legendárním výrobkem společnosti La Casa Nova je bezesporu venkovní altán COCOON, který je na všech veletrzích, kde jej společnost vystavila bezkonkurenčně nejfotografovanějším výrobkem.  Cocoon se vyrábí ve velmi limitovaných sériích (vždy maximálně 6 kusů ročně) a zákazníci, kteří si jej koupí si mohou být jisti, že tento velmi originální patentovaný design rozhodně neuvidí na každé zahradě v okolí. Cocoon v bílé barvě umístěný v parku luxusního zámeckého hotelu Chateau Mcely se stal velmi oblíbeným místem pro svatební fotografie a romantické podvečerní polehávání.

Společnost La Casa Nova vnesla do nabídky zahradního nábytku na našem trhu nové zajímavé trendy a určitě zaslouží pozornost zákazníků, kteří přemýšlejí o své zahradě, terase, zimní zahradě či jiném odpočinkovém prostoru jako o místě pohody, pohodlí a elegance. Vyhlášeným evropským značkám vznikl konkurent, který se jim vyrovná kvalitou, ale je mnohem levnější a flexibilnější.

30.10.2011 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444