Začíná pětidenní svátek stavebnictví

Úderem deváté hodiny se otevřely brány výstaviště a přivítaly prvních několik set prvních nedočkavých návštěvníků Stavebních veletrhů Brno 2003.

S příchodem jara a začátkem nové stavební sezóny je neodmyslitelně spojena největší přehlídka stavebnictví a přidružených oborů v zemích střední a východní Evropy. V letošním roce se v Brně soustředila nabídka rekordního rozsahu, jaká v Česku ani dalších zemích regionu nemá konkurenci. Spolu se Stavebním centrem EDEN 3000, do kterého podle průzkumů zavítá téměř polovina návštěvníků Stavebních veletrhů, pokrývá čistá výstavní plocha 67 480 m2 a vyplňuje tak v podstatě celé výstaviště.
Pořadatelé předpokládají, že návštěvnost oproti loňsku ještě o něco vzroste a dosáhne 95 000 osob. Stavební problematika se totiž více či méně dotýká téměř každého a nabídka letošního ročníku postihuje všechny její aspekty. Další výhodou je bezplatné odborné poradenství a také dvě návštěvnické soutěže o atraktivní ceny - první probíhá pouze v neděli a druhá po celou dobu veletrhů.
Stejně jako v minulých letech platí, že každý, jehož jméno je současně názvem stavebního řemesla (Tesař, Zedník, Pokrývač …) má na Stavební veletrhy vstup zdarma.
13.04.2003 | tk

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444