Zachumlejte se a prožijte Vánoce v teple

Cosi & Merina Plaid, cena na vyžádání (wwww.abitare.cz)

Cosi & Merina Plaid, cena na vyžádání (wwww.abitare.cz)

Znáte něco hezčího než se zachumlat pod teplou deku s knihou v ruce a hrnkem svařeného vína? Mít čas na sebe, v tichosti si číst oblíbené časopisy, poslouchat hudbu a pak usnout? Svým nejbližším sice nemůžete k Vánocům darovat čas, můžete je však potěšit příjemnými plédy a dekami, díky kterým si svou chvilku užijí v teple a pohodlí. Radost jistě udělají i designové polštáře, které rozzáří každý obyčejný interiér. 

 
    Cosi & Merina Plaid, cena na vyžádání
    (Foto: wwww.abitare.cz)
 
 
V merino vlně a kašmíru
Slyšeli jste o merino vlně? Jedná se o ovčí vlnu, která pochází z ovcí chovaných v oblastech s chladnějšími klimatickými podmínkami. Z tohoto důvodu dokáže tato vlna lépe izolovat teplo. Vyznačuje se mimořádnou jemností a měkkostí - merino vlna vás kousat nebude. Právě z této vlny si můžete vybrat luxusní plédy značky Sahco. 

Když se řekne kašmír, většině se vybaví drahé kašmírové svetry nebo šály. Pokud nějaký vlastníte, určitě na tento druh vlny nedáte dopustit. Kašmír totiž patří pro svou jemnost k těm nejžádanějším materiálům. Pod značkou Sahco si můžete vybrat plédy i z kašmíru, který vás zahřeje i pohladí. 

Zababušte se
Vyzkoušejte rovněž deky, plédy a přehozy od společnosti 4Home. Ta nabízí zboží světových značek. Deky si můžete vybrat v několika rozměrech, barevném provedení i materiálovém složení.
 
 
  deka s.Oliver, 1 299 Kč                                     Solare Cotton Pur, 1499,-                             kožešinová deka Bugatti, 8549,-
(Foto: www.4Home.cz) 
 
Oblečte si teplé ponožky, uvařte si čaj a vlezte pod deku. Výhodou plédů je, že nemusíte složitě rozestýlat postel. Sesuňte se do oblíbeného křesla nebo natáhněte na sedačku a odpočiňte si. Stačí jen mít po ruce ovladač, knihu nebo časopis a nic neřešit.
 
 
  přehoz New England, 3664,-                          přehoz Neon pink, 3059,-                                    přehoz Sophie Warm Grey, 2925,- 
(Foto:wwww.bellarose.cz) 
 
Sedačky v novém kabátě
Že byste si přáli novou sedačku, ale nemáte peněz nazbyt? Přemýšlíte, jak jednoduše oživit nudnou pohovku, aby vás to nestálo skoro nic? Skvělým řešením je bytový textil. Nestojí tolik jako nová sedací souprava, ale její tvář změní spolehlivě. Oblečte ji do nového přehozu, nebo na ni jednoduše poházejte několik polštářků. Nikde není psáno, co je dobře a co špatně. Máte rádi růžovou, šedou, bílou a černou? Mixujte.


Polštáře www.nordicday.cz
22.11.2013 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444