Za inspirací na podzimní veletrhy ABF

V září se na čtyři dny opět promění letňanský areál PVA  EXPO PRAHA v centrum inspirace pro bydlení. 26. 9. startuje soubor tří podzimních veletrhů, který minulý rok přilákal téměř 25 000 návštěvníků na expozice 432 vystavovatelů.

Hlavním veletrhem ze souboru je FOR INTERIOR – veletrh nábytku, interiérů a designu, na kterém se představí řada špičkových českých i zahraničních nábytkářů.

Z osvědčených českých výrobců se zúčastní například společnost LUISIEN vyrábějící atestovaný „rostoucí“ nábytek Amadeus pro zdravé sezení dětí, firmy ROTT a  UNIS-N se svou tradiční dřevěnou výrobou nebo držitelé Grand Prix z jarních veletrhů – společnosti Nadop a Kaplan nábytek.

Ze zahraničních nábytkářů si určitě nenechejte ujít expozici výrobce sedacích souprav Ponsel, který se svým modelem 834 Boxspring vyhrál návštěvnickou soutěž „Jarní favorit veletrhů 2013“ nebo společnosti Tempur, s jejími unikátními matracemi, které se mohou pochlubit materiálem certifikovaným americkou vesmírnou společností NASA.

Žádný interiér se neobejde bez  vhodných bytových doplňků, které najdete na veletrhu FOR DECOR & PRESENT. Renomované firmy nabídnou designové koberce , tapety, osvětlení i bytový textil. Naším tipem je expozice Selene, kde si můžete prohlédnout jedinečné designové osvětlení z dílny italské Artemide nebo české rodinné firmy Vavex, která vyrábí přes 1000 druhů tapet. Také pro milovníky floristiky a stolování  bude připraveno mnoho atraktivních stánků. Nedílnou součástí veletrhu je i sekce dárkových předmětů, které bude vévodit reprezentativní expozice firmy BRAND GIFTS nabízející luxusní manažerské doplňky světoznámých značek.

Třetím  ze série veletrhů je FOR GASTRO & HOTEL, jehož tématem je gastronomické zařízení,  vybavení hotelů a restaurací. K vidění bude špičkové vybavení  jako jsou nože F. DICK, které předvede společnost ORS, , ukázku luxusního stolování připraví společnost Candola, která předvede také švýcarské příbory SOLA SWITZERLAND.  Z technologií a zařízení pro gastronomii se budou prezentovat firmy RETIGO, PEKASS, WINTERHALTER, GASTROART, IMESO, SCA Tork  a další.

Veletrhy bude doprovázet bohatý doprovodný program plný soutěží a přednášek, kterému bude vévodit velká návštěvnická hra „Podzimní favorit veletrhů“, která na základě hlasů od návštěvníků rozhodne o nejpopulárnějším exponátu podzimu. A jakou cenu získá jeden z návštěvníků? Poukaz na  sestavu na míru vyrobeného  koupelnového nábytku svitavské firmy Dřevojas v ceně 50 000 Kč.
04.09.2013
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444