Whirlpool oslnil Paříž

Společnost Whirlpool získala na prestižním veletrhu FOIRE de PARIS dvě ocenění

Inovace jsou jednou ze základních konkurenčních výhod firmy Whirlpool. Zároveň jsou klíčové pro zajištění obchodního růstu a budování loajality zákazníků. Ocenění společnosti Whirlpool za její novátorské výrobky je objektivním důkazem toho, že odborníci v oboru i přední návrháři věří v hodnotu inovační strategie Whirlpool. To jsou pro firmu i pro její zákazníky velmi dobré zprávy.

Na nedávném čtvrtém slavnostním předávání cen za inovace, které se konalo na mezinárodním pařížském veletrhu FOIRE de PARIS, získala společnost Whirlpool dvě velké ceny za inovace Grand Prix d'Innovation. Ocenění se udílejí celkem ve čtyřech kategoriích: technologie, inovace, design a zvláštní cena, přičemž firma Whirlpool získala zvláštní cenu za digestoř Evolution a cenu v oblasti technologických inovací za chladničku typu Side by Side s integrovaným kávovarem na espreso.

Digestoř Evolution sklízí úspěch za svoji funkčnost i estetický dojem a přímo vychází z úspěšného projektu Whirlpool In.Home, se kterým jste měli možnost se seznámit už loni v dubnu na veletrhu Eurocucine v italském Milánu. Porotu tento výrobek oslovil jak kvůli přístupu k inovacím, designu, stejně tak kvůli snadno použitelnému a intuitivnímu ovládání a celkovému ztvárnění vyvolávajícímu nadšení.


Integrovaný kávovar je prvním výrobkem, který dokáže současně nabídnout chlazené i horké nápoje, a byl označen jako technologický pokrok v oblasti domácích spotřebičů. Kávovar na espreso přináší zákazníkovi hmatatelné výhody, umožňuje mu popíjet italskou kávu aniž by přístroj zabíral další prostor v kuchyni, přičemž „americká“ chladnička typu Side-by-Side nabízí nejlepší parametry ve své kategorii díky technologii 6. smysl a energetické třídě A.


Porota složená z novinářů, odborníků a pořadatelů veletrhu Foire de Paris zvolila vítěze celkem ze 30 nominací. Společnost Whirlpool získala velkou cenu za inovace Grand Prix d'Innovation již potřetí; naposledy to bylo v roce 2005 za přístroj Pręt-a-Porter určený k osvěžování vzhledu oděvů a předtím v roce 2003 za myčku nádobí se dvěma zásuvkami.


www.whirlpool.cz
13.06.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444