Whirlpool - Design Carisma

Od poloviny minulého století, kdy se na trhu objevily první automatické pračky, prochází tyto dnes už nenahraditelné pomocnice v domácnosti obrovským vývojem, který je stále víc a víc přibližuje dokonalosti. Dnes už nejde jen o to, aby perfektně vypraly a hezky vypadaly, ale také o to, aby spotřebovaly co nejméně energie a vody. Takovou pračku teď můžete vyhrát v naší nové soutěži.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Pračku AWOE 7449 můžete vyhrát v naší soutěži

Green Generation

Pračky Whirlpool označené ikonkou Green Generation jsou zárukou toho, že se jedná o spotřebič s nejvyšším možným výkonem ve své třídě, a to za využití optimálního množství zdrojů. Tyto pračky jsou velice šetrné k životnímu prostředí. K tomu přispívá i řízení tzv. 6. smyslem, který tvoří unikátní technologie se speciálními sensory vyhodnocujícími velikost náplně prádla a jeho materiál. Pračka si pak sama nastaví potřebné množství vody, energie (např. na odstřeďování) i délku celého cyklu praní trvat. Tímto můžete dosáhnout vynikajících výsledků a ještě ušetřit až 50 % vody, energie a času.

 

Pračky v designu Carisma

Jemné, zaoblené linie inspirované ženskou elegancí, ovládací panel s otočným knoflíkem a velká černá dvířka, to je nový design Carisma.

Nejvyšší model této designové řady Aquasteam 9701 je vybaven plně dotykovým ovládacím panelem, který je velmi intuitivní a jednoduchý. Pračka komunikuje prostřednictvím velkého LCD displeje, který umožňuje snadné nastavení programů a poskytuje komplexní informaci o průběhu pracího cyklu (otáčky odstřeďování, zbývající čas do konce praní, teplota vody a další doplňkové volby). Vkládání a vykládání prádla usňadňují velká dvířka (průměr až 44 cm) a jejich ergonomicky tvarovaná rukojeť. Pračky mají kapacitu náplně 7 až 9 kg prádla, což přináší hned několik výhod. Buben má o 45 % větší kapacitu než standardní buben o kapacitě 5 kg prádla. Voda i prací prostředek proniká snáze do vlákna a praní je tak účinnější. Více prostoru v bubnu také znamená menší zátěž pro prádlo, omezuje se mačkavost a k žehlení pak stačí menší intenzita. A v neposlední řadě větší kapacita náplně znamená méně pracích cyklů. Prací prostředek představuje velkou část nákladů na každé praní. Přitom řada lidí ho dává více, než je ve skutečnosti nutné.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Technologie 6. smysl s doporučeným dávkováním pracího prostředku společnosti Whirlpool tento problem řeší tím, že pračka navrhne přesné množství pracího prostředku. Ušetří vám tím peníze a ještě napomáhá šetřit životní prostředí. Doporučené dávkování vychází z vámi zvolené tvrdosti vody, míry zněčištění oděvů, velikosti náplně, typu tkaniny a typu pracího prostředku (tekutý nebo práškový).

Intuitivní ovládání

S novými pračkami od společnosti Whirlpool si můžete roztřídit své prádlo tak, jak potřebujete. Pračky mají totiž unikátní schopnost přizpůsobit se tomu, jak prádlo třídíte. Především díky seskupením programů podle intuitivní logiky a zkušenostem, jak se v domácnostech nejčastěji třídí prádlo: barva prádla, druh prádla, speciální programy a Eco programy. Programy přizpůsobí proces a tím prádlo získává tu nejlepší péči, například neztrácí svou barvu nebo nedochází k přenosu jiných barev. Ať si tedy roztřídíte prádlo jakkoliv, okamžitě na ovládacím panelu pračky najdete skupinu programů, která vyhoví vaší volbě. Programování je pozoruhodně rychlé a snadné, protože pračky mají velmi intuitivní rozmístění uživatelského rozhraní a celou řadu programů.

Klidná, tichá síla

Motor Silent Motion je inovativní bezkartáčový indukční motor zaručující zejména nízké vibrace, což má za následek tišší chod, účinnější odstřeďování a mnohem delší životnost než u standardach motorů.

bydlinek Soutěžte o pračku WHIRLPOOL AWOE 7449

V příjemném Designu Carisma a s označením Green Generation je vyrobena také pračka WHIRLPOOL AWOE 7449 s bočním plněním. Je rovněž vybavena 6. smyslem a vyperete v ní 7 kg prádla. Díky pracímu cyklu Clean+ vám pomůže i s prádlem silně zašpiněným. Do slosování o tuto pračku zařadíme každého, kdo správně zodpoví naši soutěžní otázku.

(Nápovědu hledejte zde: WHIRLPOOL AWOE 7449), nebo zde: Pračky Green Generation
Soutěž již byla uzavřena.
03.05.2011 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444