Wegett® SURF - připomínka letních radovánek

Chcete si užít windsurfing v závětří domova? Možnost jak si připomínat oblíbený letní sport i v zimě, a třeba doma u krbu, nabízí jedna z novinek firmy Wegett, výrobce ručně šitých originálních sedacích pytlů. Česká značka Wegett v současné době představuje 10 stálých originálních produktů ve více než 5 000 kombinacích, s nimiž nepřijde do vašich domovů jen příjmený nábytek k sezení a povalování, ale také nápaditost a trocha humoru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Wegett® SURF vznikl tak trochu z nostalgie. Jeho tvůrci patří ke generaci vyznavačů surfování, která se s lety přiblížila starostem a nedostatku času provázejícími střední věk. Na oblíbený sport zbývá méně času a tak návrháři firmy vymysleli pohodlný surf na doma. S největším sedacím pytlem v ČR Weget® Surfem si tak oni i jejich zákazníci mohou doma navodit atmosféru pobytu u moře a užívat si po těžkém dni příjemný veget v jeho pohodlné náruči. Ručně šitý surf má jako všechny produkty firmy Wegett kvalitní potah vhodný do interiéru i exteriéru. Náplní jsou polystyrénové kuličky nejvyšší kvality s minimální kompresí, které se přesouvají podle zátěže. Vyrábí se v délce 2,7m, 2,2m nebo 1,7m.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Surf není jedinou novinkou v produkci firmy. K řadě sedacích vaků a pytlů přibyla nedávno také Wegett® KECKA. Tento sedací pytel splní svým tvarem funkci lenošky, místa k odpočinku, hraní, čtení, učení i snění a uplatní se skvěle v dětských pokojích a hernách.

K novinkám v nabídce, díky její praktičnosti velmi důležitou a vítanou patří i možnost přikoupit si k většině výrobků WEGETT Cover, neboli snímatelný prací potah ze 100 % bavlny. Můžete si jej přikoupit na výrobek Wegett, který už vlastníte, nebo si jej lze ve zvýhodněném balíčku objednat k výrobku novému.

 

 

02.01.2009 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444