Weber® Grill Academy Original: Staňte se mistry v grilování

Soutěž

Grilujete rádi, ale na některá jídla si jednoduše netroufáte? Máte nový gril a cítíte potřebu vypilovat své kuchařské dovednosti? Chcete se dozvědět nejrůznější tipy a triky, jak si grilování usnadnit a dovést k dokonalosti? Pokud je vaše odpověď alespoň na jednu z otázek ano, pak neváhejte a pojďte grilovat na Weber® Grill Academy Original.

Weber® Grill Academy Original pořádané zde v Čechách patří do největší sítě škol vaření na světě. Stejně jako u nás se lidé učí zacházet s grilem na více jak sto místech, ve čtrnácti zemích světa. Pod vedením šéfkuchařů, kteří to s grilem opravdu umí, si účastníci osvojují nejrůznější grilovací metody a to na zařízeních na dřevěné uhlí, plynových, i elektrických. Mizí zde předsudky a nesprávné návyky, z grilování se stává pravá gastronomická disciplína a z grilu všestranný pomocník.

Na každém čtyřhodinovém kurzu účastníci pod vedením šéfkuchařů připravují kompletní menu – předkrm, hlavní chod a dezert. K dispozici mají kvalitní suroviny a prvotřídní vybavení značky Weber®. Kromě několika typů grilů si můžou vyzkoušet i řadu příslušenství – například zapalovací komín na rozžhavení paliva, zcela nové, přírodní a až tři hodiny žhnoucí brikety nebo mnohostranně použitelné komponenty systému Gourmet BBQ, jehož podstatou je grilovací rošt s vyměnitelným středem. Kromě toho, že se všichni dobře najedí a dovědí mnoho nového, užijí si skvělý půlden.

Pojďte načerpat spoustu inspirace a osvojit si nové dovednosti. Vaši blízcí to při domácích grilovačkách ocení…

bydlinek Soutěž 
Odpovězte správně na zadanou otázku a 3 z vás se můžou těšit na tyto ceny:

1. cena: 2 vstupenky na Weber® Grill Academy Original
2. cena: Gril Weber Go Anywhere na dřevěné uhlí
3. cena: Zapalovací set (komín, brikety 2 kg, 6 podpalovacích kostek)

Soutěž trvá do 30. června 2016. Nápovědu hledejte na www.weberstephen.cz.

Soutěž byla ukončena. Na vstupenky se může těšit Ludmila Nedvědová. Na gril Petr Kalvoda a na zapalovací set Martina Boráková.

21.06.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444