Významné etické ocenění pro WHIRLPOOL

Praha, 1. listopadu 2005

Největší světový výrobce velkých domácích spotřebičů Whirlpool Corporation obdržel od Financial Service Professionals (FSP) významné ocenění za rok 2005, Americkou cenu za obchodní etiku (American Business Ethics Award). Společnost uděluje toto vyznamenání od roku 1994 jako výraz uznání firmám, které zakotvily vysoký standard etického chování do své každodenní obchodní činnosti i jako odpověď na krizové situace a výzvy.

Společnost Whirlpool nabízí svým zákazníkům cenově dostupnou péči o domácnosti, bezpečnost, zdraví a rovněž vhodné příležitosti pro mladé. Během posledních pěti let přispěla 25 miliony dolary do celosvětového charitativního programu Habitat for Humanity a stala se jeho významným partnerem i pro nadcházející období. Jako zaměstnavatel společnost Whirlpool vypracovala různorodý etický program, který obsahuje celou řadu komunikačních nástrojů, tréninkových programů, zaměstnaneckých průzkumů, hodnocení vedoucích pracovníků, atd. Rovněž se aktivně účastní významného amerického projektu Energy Star a trvale pracuje na vývoji a výzkumu špičkových spotřebičů, které maximálně šetří spotřebu energií a co nejvíce chrání naše životní prostředí.
Pro další informace kontaktujte:
PhDr. Blanka Rokosová
EUROVERLAG public relations
Pplk. Sochora 23, 170 00 Praha 7
mobil: +420 604 210 579
tel./fax: +420 224 210 265
www.whirlpool.cz
02.11.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444