Vyzkoušejte si novou kuchyň nanečisto

Plánujete novou kuchyň a hledáte inspiraci? Listujete katalogy, prohlížíte obrázky na internetu, ale rádi byste si vše nejdříve vyzkoušeli na vlastní kůži? Zařizování kuchyně představuje nejen velkou investici, ale rovněž spoustu plánování. Abyste si byli jisti tím, co chcete, vyzkoušejte si novou kuchyň nanečisto.

Kuchyně na zkoušku
Možná se vám v hlavě zrodil nápad, jak by měla vaše nová kuchyň vypadat. Přejete si kuchyňský ostrůvek, velkou pracovní plochu, možná vás inspirovala nějaká kuchyňská studia. Posbírejte veškeré své nápady, náčrty a plánky a přijďte s nimi na zkušební jízdu do showroomu firmy BLUM. Zde si budete moci postavit kuchyň podle vlastních přání zcela nezávazně a zdarma. Nemusíte se zříkat svých odvážných nápadů. Sama praxe ukáže, jestli obstojí, nebo ne. 
Zkušení pracovníci vám nejprve položí důležité otázky, které se na vzhledu vaší budoucí kuchyně významně, ač na první pohled zdánlivě, podílejí. Jak početná je vaše rodina? Kdo tráví v kuchyni nejvíce času, jak jste vysocí? Pak společně postavíte kuchyň ve skutečné velikosti. Skříňky budou plně funkční, s veškerým vybavením - hrnce, příbory i potraviny. Díky reálnému rozestavění se otevře prostor pro vyzkoušení běžného provozu v praxi. Poradce zájemcům doporučí užitečné tipy pro zlepešení ergonomie, abyste se zbytečně nenaběhali, nebo se nemuseli do skříněk ohýbat. Protože skříňky jsou připevněny na podvozcích s kolečky, je možno vytvořit jinou variantu velmi rychle a snadno tak zjistit, která bude praktičtější. 
Dvě neoddělitelné tváře kuchyně
Kuchyň má být nejen krásná, ale i praktická. Pokud máte zájem vyzkoušet si ji v provozu nanečisto, objednejte se na telefonním čísle 800 173 289. Více na www.blum.cz.
14.01.2014
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444