Vytvořte z obýváku místo pro zábavu i relaxaci

Místo, kde trávíte nejvíce času přizpůsobte vašim oblíbeným aktivitám. I v malém bytě může zdánlivě jednoduše zařízený obývací pokoj plnit více funkcí. Vyberte vhodné osvětlení, které vytvoří požadovanou atmosféru a takovou elektroniku, díky které si budete moci užít veškeré audiovizuální zážitky, které moderní doba nabízí.

 SAMSUNG 3D LED Smart TV ES8000Více než chytrá televize
Ultra tenká televize SAMSUNG 3D LED Smart TV ES8000 zapůsobí svým designem i nadstandardními funkcemi. Má lepší obraz, jednoduché a zábavné ovládání a v síti EURONICS je k dostání ve více velikostech: 40“, 46“ a 55“. Nabídne vám nejen nejmodernější způsob ovládání, ale také širokou nabídku funkcí – Family story, Fitness, Kids atd. O zábavu se tak postará dospělým, dětem i celým rodinám. Nad displejem je umístěna integrovaná kamera a dva mikrofony, které usnadní ovládání televizoru.

Prostřednictvím technologie rozpoznávání hlasu Smart Interaction by Voice-Control reaguje televizor na váš hlas a umožní vám tak například zapnout TV, přepínat kanály a využívat různé aplikace bez nutnosti stisknutí tlačítka. Vaše příkazy můžete zadávat skrze vestavěný mikrofon dálkového ovladače, anebo můžete hovořit přímo k televizoru.

K ovládání televizoru můžete využít také své tělo. Smart Interaction by MotionControl zcela mění způsob komunikace s vaším televizorem. Tato nová funkce reaguje na pohyby rukou, čímž vám umožňuje například přepínání kanálů, výběr aplikací či procházení webových stránek.

Díky technologii Smart Interaction by Face Recognition a vestavěné televizní kameře bude schopna automaticky rozeznat vaši tvář. Tím se zjednoduší zadávání přihlašovacích údajů a hesla ke službám Smart Hub a Skype, které můžete prostřednictvím 3D LED Smart TV ES8000 využívat.
Propojení chytré televize s telefonemZacvičte si, zavolejte pomocí Skype přátelům, zahrajte si různé hry, sdílejte fotografie ze svého chytrého telefonu nebo vybírejte z nabídky videopůjčoven v 2D nebo v 3D. Tato multifunkční televize se postará o zábavu skutečně všech a přátelé k vám budou rádi chodit na návštěvu, protože vždy bude o originální zábavu postaráno. Televizor si můžete vyzkoušet a zakoupit v síti Euronics hned ve třech velikostech úhlopříček od necelých čtyřiceti tisíc korun.

Audiosystém s místem pro vašeho Apple miláčka

Audiosystém Sony CMT-V10iPAudiosystém Sony CMT-V10iP typu „vše v jednom“ s dokovací stanicí pro přehrávač iPod a telefon iPhone dokonale reprodukuje hudbu. Jednoduchý styl bude ozdobou každé místnosti. Zakládá si na jednoduchosti a maximální funkčnosti. Audiosystém s portem USB pro přehrávače MP3, přehrávačem disků CD a rádiem FM/AM poskytne vašemu iPodu nebo iPhonu důstojné místo, kde na něj uvidíte a kde může bez obav z poškození dobít své síly.

V síti elektroprodejen Euronics za 3299,- Kč.
Multimediální centrum
multimediální centrum GoGENPokud máte funkční běžný televizor a chcete mu dodat funkce chytrého, pořiďte si multimediální centrum, které na svůj televizor napojíte jednoduše pomocí HDMI. Nové multimediální centrum Smart box Gogen SB 2002 využívá operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich a je vybaven výkonným procesorem ARM A 10 s frekvencí 1,2 GHz s 1 GB pamětí RAM, takže zvládá i náročnější aplikace. Umožňuje přístup na internet prostřednictvím přístupového bodu k síti Wi-Fi nebo přes LAN RJ45 (10/100 MB), přehrávání filmů, hudby i fotografií z USB i paměťových karet. Filmoví příznivci ocení širokou podporu téměř všech komprimovaných formátů a poradí si i s mnoha kodeky (např. AVS, H.263, H.264). Smart box GoGEN SB 2002 obsahuje řadu konektorů pro připojení dalších zařízení a komponentů: HDMI 1.4 výstup, digitální optický audio výstup, RJ45, AV výstup, 2x USB host 2.0 a slot na paměťové karty. Seženete jej v síti Euronics za cenu 1999,- Kč.
Decorative CassiusVytvořte atmosféru pomocí světla
Hlavní osvětlení místnosti určuje její atmosféru. Silné světlo imitující denní je vhodné pro aktivní lidi, kteří večery tráví raději nějakou aktivitou než sledováním televize. Naopak tlumené světlo je ideální pro poklidně strávené večery a nabízí vhodné světelné podmínky pro relaxaci. U většiny stropních svítidel lze sílu světla regulovat. Je to tzv. funkce stmívání, ke které je však potřeba určený vypínač. Druhou možností je napojení svítidla na dvojvypínač, což některé lustry umožňují. Při výběru se rozhodněte, jestli chcete osvětlení směřující ke stropu, dolů či volně do prostoru.

Závěsné svítidlo Decorative Cassius vyniká romantickým designem zobrazujícím skleněné lístky, přes které se do místnosti rozlije světlo z 60W žárovky.
Závěsné několikaramenné svítidlo Decorative Lambo má ramena otočena směrem nahoru, avšak žárovky zakrývající jen skleněné plamínky umožňují plynulé osvětlení celého pokoje.

Originální svítidlo Decorative Balder je netypickou ukázkou lustru, jehož světlo směřuje dolů a minimalizuje rozptyl po místnosti. Šest černých kovových stínidel je zavěšeno na lanka od stropu a vytváří zajímavou atmosféru.



Večerní čtení
Pokud budete chtít strávit večer s knihou, potřebujete k tomu vhodné osvětlení. Stojací lampa Decorative Becket od výrobce Massive je vysoká 160 cm a má pohyblivou horní část se stínidlem. Je možné ji sklonit do požadované výšky jednoduchým pohybem. Lampa kombinuje jednoduché prvky kov a textil, ze kterého je vyrobeno stínidlo v bílé barvě. 60W žárovka poskytne dostatečné osvětlení.

Naopak stojací lampa Decorative Harvey flexibilitu pohybu postrádá, ale úspěšně ji vyrovnává větší kombinovatelností s různým typem interiéru. Hnědé stínidlo s jemným dekorem lze začlenit do klasicky i moderně zařízeného interiéru. Je možné ji zakoupit i v sérii se stropním svítidlem a stolní lampou.
Široký výběr svítidel a světelných zdrojů naleznete na www.svitidla-soucek.cz
05.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444