Výstavba nejlevnějších nových bytů v Jesenici startuje další etapou

Příjemné bydlení nedaleko Prahy v blízkosti lesů, které obklopují Botič a Záhořanský  potok, snadné dopravní spojení s hlavním městem a dobrou občanskou vybavenost nabízí Jesenice u Prahy. Společnost Bemett zde v lokalitě V Roháči realizuje svůj projekt s nejlevnějšími novými byty, které jsou určeny především mladým lidem.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
U výstavby dalších třech objektů (domy C, E a F) v Jesenici u Prahy v rámci projektu “V Roháči“ s celkem 64 levnými startovacími byty bylo nedávno dokončeno třetí nadzemní podlaží. Zároveň byla uvedena do prodeje v pořadí již III.etapa projektu (dalších 52 bytů), jejíž výstavba začala letos na podzim. A v rámci stejného projektu budou v listopadu kolaudovány hned tři bytové domy z první etapy,
jejichž výstavba začala v loňském roce.

„Specializujeme se na levné startovací byty pro mladé lidi s nejvýhodnější cenou v Praze a okolí.“ říká marketingový manažer společnosti BEMETT a.s Jan Koubík a dodává: „Mladí zájemci o bydlení považují nízkou ceny za hlavní kritérium, díky tomu jsme měli celou polovinu bytů z první etapy vyprodanou ještě před samotným zahájením stavby - a také byty v druhé a třetí etapě se prodávají v obdobném tempu.“
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Velikost bytů v Jesenici se pohybuje od 1+kk až po 3+kk a jejich ceny začínají na 33.000 a končí u 39.250 Kč/m². Financování výstavby je zajištěno jak z vlastních zdrojů developera, tak dodavatelským úvěrem silné a stabilní stavební firmy Konstruktiva Branko a.s., s níž společnost BEMETT v souvislosti s realizací tohoto projektu uzavřela smlouvu o konsorciu.

Cena nejlevnějších bytů tak začíná na částce 1,48 mil. Kč a končí na 3,12 mil. Kč u největších bytů. Celý obytný soubor bude nakonec čítat přibližně 174 bytových jednotek. Nová výstavba počítá jak s občanskou vybaveností tak i s vybudováním centrálního parku a několika dětských hřišť přímo v lokalitě.
04.11.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444