Vyhrajte vstupenky na Dřevostavby 2015

Uvažujete o moderní dřevostavbě jako budoucím bydlení? Pak navštivte 10. ročník specializovaného veletrhu Dřevostavby 2015, který se bude konat ve dnech 11. - 14. února 2015. V naší soutěži máte navíc možnost získat vstupenky.

Jestliže Vás zajímají možnosti využití dřeva a přírodních materiálů ve stavebnictví, hledáte inspiraci, projektanta, stavební firmu i konkrétní ceny, zavítejte na veletrh Dřevostavby 2015 a získejte co nejvíce informací o všem, co potřebujete vědět.

Pro odborníky, projektanty, investory, stavebníky a zájemce o moderní dřevostavby je každoročně realizován atraktivní doprovodný program, který můžete v aktualizované podobě sledovat zde.
bydlinek
Soutěž o vstupenky na veletrh Dřevostavby 2015

Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte 2 volné vstupenky na veletrh. Nápovědu můžete hledat u nás na portálu v kategorii BYDLENI.TV.

Soutěž trvá do 9. února 2015. Soutěž byla uzavřena.
Výherci: Eduard Hlavatý, Silvie Líznerová, Ladislav Vrbata, Jiří Kuda, Barbora Klejchová, Jana Eisová, Barbora Nagyová, Lukáš Polák, Roman Steinbauer,  Dana Kápičková, Zdeněk Bareš, Vladimír Kudrna.
23.01.2015 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444