Vyhrajte originální vánoční dárek

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Bydlínek zve návštěvníky BYDLENÍ.CZ do další soutěže. Výhrou je tentokrát originální doplněk interiéru, který může být také příjemným vánočním dárkem.

Nový internetový projekt společnosti Profimedia nabízí prostřednictvím stránek www.obrazynamiru.cz více než 20 000 originálních obrazových motivů do interiéru, které lze podle zadání upravit na jakýkoliv rozměr. Zákazníci si mohou vybrat i materiál, na který bude zvolený motiv vytisknut. Možnosti jsou tři - plátno, fotopapír nebo kapa deska. Více podrobností o tom, jak lze z rozsáhlé nabídky vybírat, si můžete přečíst v nedávno publikovaném článku na BYDLENÍ.CZ. 

bydlinekSoutěž

Některý z obrazů dle vlastního výběru můžete získat v naší nové soutěži. Odpovíte-li správně na soutěžní otázku, budete zařazeni do slosování, jehož výherce získá poukaz na obraz v hodnotě 2000 Kč.

Soutěž byla ukončena.

09.11.2010 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444