Vyhrajte balíčky pro úklid koupelny nebo kuchyně

Pravidelnému úklidu se nevyhne žádná z hospodyněk. Kuchyně a koupelna jsou prostory, se kterými máme často nejvíc práce. Máme pro vás pár tipů, jak si úklid usnadnit, a navíc jsme pro vás připravili speciální balíčky pro vaši čistoskvoucí koupelnu a kuchyň.

Univerzální pomocníci jsou vám k ruce
Vhodní pomocníci vám při úklidu ušetří spoustu času. K ruce si zvolte prostředky, které jsou multifunkční, budete jich potřebovat jen pár a nebudete muset přemýšlet nad tím, k čemu by asi mohly sloužit..

Trápí vaši koupelnu vodní kámen?
Žádný problém: Fixinela antikalk dokáže efektivně odstranit vodní kámen a mýdlové usazeniny, je vhodná například pro čištění van, umyvadel, sprchových koutů, toalet, obkladaček nebo nerezových dřezů. Na čištění toalety má každý většinou rychlý grif, občas je však třeba provést “generální” úklid. Efektivní možnost poskytuje malé balení Fixinely toilette, která se postará o případný odolný vodní kámen.
Pozor na poškrábané povrchy
Různé typy písků a čisticích krémů vás zbaví i té největší špíny, ale buďte opatrní. Některé z nich vám mohou nepříjemně poškrábat povrch vany i baterií, přestože to nemusí být nejprve na první pohled patrné. Vyvarujte se preventivně “tvrdých” abrazivních čistidel, použijte například některý z tekutých přípravků řady Fixinela.

Rukavice ochrání pokožku vašich rukou
Při práci s čisticími prostředky používejte vždy rukavice, ochrání vaši pokožku před vysoušením i před vznikem alergické reakce.
bydlinek
Soutěž o balíčky čisticích přípravků pro péči o kuchyň a koupelnu

Díky speciálním balíčkům budete mít všechny potřebné pomocníky při ruce. Vyhrajte speciální balíčky se zaměřením na úklid koupelny a kuchyně. Stačí jen správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu můžete najít na adrese: www.tatrachema.com/vyrobky_tekute_cz.php 

Soutěž byla ukončena.

Výherci: Jarmila Hrodková, Ivana Kolačná, Lenka Burýšková, Kateřina Kulová, Zuzana Šoltésová, Michaela Životská, Lenka Kroupová, Zdena Vrbková, Ivana Šulcová, Jan Nechmač
09.10.2014

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444