Výhody foukané izolace

Pokud chcete ušetřit v zimním období za energie, které jsou spojené s vytápěním rodinného domu, využijte výhod foukané izolace. V dnešní době je velmi oblíbenou variantou, a to jak při zateplování starších objektů, tak i novostaveb.

Název "foukaná izolace" pochází z principu její aplikace - izolace se vloží do přístroje, který ji vyfouká až na požadoavné místo. Tento způsob zateplení má řadu výhod.
Je velmi účinná pro zateplení krovů, příček, střech, stropů, dutin a mnoho dalších. Pomocí foukané izolace dosáhnete nižších nákladů na energie, a to až o třetinu, vyloučíte výskyt tepelných mostů a tím získáte celoroční tepelný komfort. Její velkou výhodou je jednoduchá aplikace. K místu, které chcete izolovat, nemusíte složitě nosit nekonečné množství balíků izolace, vše se na místo aplikuje trubicí. Technologie foukané izolace zajistí zateplení i na velmi těžko dostupných místech. Nemusí se rozebírat podlahy či konstrukce budovy, pouze stačí vytvořit prostor do dutiny, která se bude izolovat a tímto otvorem se izolace nafouká. Další výhodou je také cena foukané izolace. Záleží však na konstrukci a na objemu izolovaných prostor. Foukaná izolace je tvarově a objemově stálá, nedeformuje se a neztrácí účinnost, je nenasákavá a velmi odolná vůči plísním a různým škůdcům.

V nabídce společnosti A1 servis CZ s.r.o. naleznete foukanou izolaci Climatizer Plus, Climastone, Supafil Loft 045, Climawood, Wolf, Easy Fill 034, Unger Diffutherm, Promaspray F250.

Více informací o foukané izolaci naleznete ZDE
30.10.2015 | PR
  • A1 servis CZ, s.r.o.

    Naše firma již řadu let zajišťuje kvalitní zateplení rodinných a bytových domů pomocí foukané izolace. S touto oblastí máme velice bohaté zkušenosti. Foukaná izolace přináší řadu možností a výhod, jako je např. rychlá aplikace, skvělé izolační vlastnosti, vysoká životnost a odolnost vůči škůdcům nebo vlhkosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444