Výhodné vytápění konvektory

Konvektory jsou účinná, moderní, úsporná a estetická otopná tělesa. Významná úspora energie je u nich dosažena díky nízké spotřebě vody k okamžitému vytápění či dochlazování prostoru.

Společnost MINIB, a.s., je ryze českou společností, která patří k předním výrobcům konvektorových těles v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti zemí Evropy, Asie, Austrálie i Ameriky. Otopná tělesa, která nabízí, se vyznačují mj. velkou dynamikou vytápění / dochlazování. Dalším pozitivem těchto výrobků je bezpochyby úspora místa. Konvektory nenarušují estetiku interiéru, mají moderní design a v neposlední řadě jsou díky 12 V napájení bezpečné.

Výrobní portfolio společnosti MINIB zahrnuje více než 70 typů konvektorů. Zákazníci tak mohou zvolit správný konvektor do jakéhokoliv interiéru.
 
Produktová řada MINIB obsahuje nejrůznější druhy konvektorů:

  • Podlahové konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu přirozené konvekce. Princip nucené konvekce je využíván u konvektorů s ventilátorem. Soklové konvektory jsou určeny k zabudování do soklů (např. kuchyňských linek), parapetní konvektory lze zabudovat do parapetu, konvektory KZ se instalují přímo do stěny, přičemž pohledovou část tvoří nerezová nebo dřevěná deska.
  • Samostojné i nástěnné konvektory jsou dodávány jak ve verzi bez ventilátoru, tak i s ventilátorem. Pro interiéry s bazény nebo pro koupelny nabízí MINIB otopné lavice s žulovou nebo dřevěnou krycí deskou.
  • Unikátní patentovou řadou jsou designové konvektory, které využívají pro vytápění vedle konvekce i princip sálání. Tyto konvektory mají čelní desku z hliníkového kompozitu se širokou nabídkou moderních vzorů, z hladkého různě barevného skla nebo skla zdobeného pískováním. Společnost MINIB může nabídnout také čelní desku z granitu nebo žuly..

K přednostem tohoto výrobce patří schopnost uspokojit i individuální atypické požadavky zákazníků a zhotovit konvektory přesně podle přání, například obloukové nebo úhlové tvary s rozličnými spoji. Firma dbá na vysoký standard uživatelského komfortu. Veškeré výrobky jsou nenáročné
na instalaci i údržbu. Pro jednotlivé typy konvektorů nabízí široký výběr příslušenství. Společnost také za své výrobky obdržela celou řadu tuzemských i zahraničních ocenění.
01.07.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444