Vyhlášení vítězů soutěže Jaro u nás doma

Fotografická soutěž Jaro u nás doma, kam naši čtenáři zasílali své fotografie na jarní téma, byla ukončena. Děkujeme všem zúčastněným za zaslané fotografie a gratulujeme vítězům.

Při koncipování soutěže jsme nastavili pravidla, která umožňovala opakované i kolektivní hlasování tak, aby jeden hlas mohl své vybrané fotce dát každý bez registrace a přihlášení a při pokusu o další hlas se dozvěděl, že hlasování může opakovat za dvacet čtyři hodin. Pro hlasování více návštěvníků z jednoho počítače bylo třeba se přihlásit.

Jak většina soutěžících a hlasujících pochopila, šlo nám o soutěžení pro radost, proto hlasování nemuselo splňovat bezpečnostní nároky elektronického bankovnictví.

Několik soutěžících tuto uvolněnou, svobodnou logiku využilo k tomu, aby nám předvedli své dovednosti v obcházení srozumitelných, i když nevynucovaných pravidel a použili hlasovací automaty, aby dosáhli mnohdy absurdních výsledků - např. až 700 hlasujících z jedné IP adresy během několika málo hodin.

Těmto hlasujícícm udělujeme cenu útěchy: pochvalu redakce za vypočítavé využívání internetu. Ale uvedené hlasy nezapočítáváme jako ty, které oceňovaly soutěžící snímky.

Pro výsledné pořadí redakce použila hledisko přiměřenosti a korektnosti při posouzení zaznamenaných hlasů.

bydlinek

Děkujeme všem, kteří se s námi podělili o potěšení z prvních týdnů jara. Pro další připravovanou soutěž zbývá otázka, zda přísně zabezpečit hlasování a snížit tak uživatelské pohodlí hlasujících, nebo postupovat jako doposud. K této otázce uvítáme Vaše názory na redakce@bydleni.cz.

Užijte si své jaro u Vás doma!

1. místo

Vítězem soutěže se stává čtenářka Pavlína Hadravská s fotografií "zahrádka u nás na jaře", která získala 7229 hlasů.

2. a 3. místo

Na druhém a třetím místě se umístily čtenářky Anna Pytlíková a Erika Stopiaková. Fotografie paní Anny s názvem "svátky jara - velikonoce" získala 3198 a paní Erika s fotografií "Symbol jari" obdržela 2550 hlasů. 
 

Redakce odměňuje

Cenou redakce oceňujeme fotografii „Chlébský potok" pana Josefa Pavelky.

Panu Pavelkovi se podařilo zachytit pohled, který také díky světlu a hloubce záběru přibližuje neopakovatelnou atmosféru jarní procházky lokalitou známou bohatým výskytem jarních bledulí.

Panu Pavelkovi zasíláme kuchařku Vaříme podle Herbáře 2, která obsahuje spoustu zajímavých receptů z televizního pořadu Herbář z České televize.

Gratulujeme.

Všechny soutěžní fotografie si můžete prohlédnout ZDE.
04.05.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444