Vybírejte s Decolandem

Také ve vás podzimní počasí vyvolává potřebu co nejvíce zpříjemnit a zútulnit své bydlení? Jednou z firem, která vám může pomoci naplnit vaše představy, je společnost DECOLAND, která prezentuje na českém trhu moderní a účelný styl bydlení střední cenové kategorie.

DECOLAND uvádí na náš trh produkty vybraných zahraničních výrobců jako jsou např. dánský Club 8 nebo Frandsen, italské značky Casa Design, Contempo, De Angeli, Effezeta, COM.P.AR a další. Ve své nabídce má designový nábytek, látkové i kožené sedací soupravy, stoly a stolky židle, nábytkové doplňky, ale také osvětlení a dekorační předměty.
Motto společnosti zní:  DESIGN, FUNKCE, INSPIRACE. V praxi to znamená to, že svým zákazníkům nabízí kvalitní design a uspokojuje poptávku po moderních trendech v bydlení, jejíž nedílnou součástí je dnes také požadavek na funkčnost zařízení interiéru. Inspiraci pak najdete nejen v prodejnách společnosti a partnerských prodejnách, kde jsou k vidění vzorové instalace ukázek nabízeného sortimentu. Bohatým a lákavým zdrojem inspirace je také právě vydaný Katalog  bytové kultury 2005/2006, který je v těchto prodejnách k dispozici.  Na 80 stránkách se můžete seznámit s nejnovějšími trendy barevnosti, použití materiálů i tvarových řešení zároveň s dalšími podrobnostmi o nábytku, který si u firmy Decoland můžete pořídit v nastávající sezóně. Nechybí výběr obývacích pokojů, sedacích souprav, jídelen, ložnic, kancelářského nábytku ani bytových doplňků.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Stále přibývá zákazníků, kteří si při zařizování bytu raději nechají poradit od odborníků. Nejde jen o to pořídit si nový moderní nábytek, ale také o to, aby jeho elegance vynikla sladěním všech detailů, a v neposlední řadě o to, abyste ve vašem bytě měli to, co právě vaše domácnost potřebuje – abyste nebydleli jen krásně, ale také pohodlně. V prodejnách Decolandu se můžete spolehnout na radu kvalifikovaných prodejců. Za přijatelné ceny lze ale využít také služeb architekta nebo designéra. Šíře sortimentu v nabídce společnosti Decoland jim umožňují navrhnout interiér, který uspokojí vaši touhu vracet se denně do hezkého, pohodlného a příjemného domova.
30.09.2005

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444