Vybírejte dveře zcela jinak

Zapomeňte na otravné běhání po prodejnách nebo listování katalogy a vybírejte nové dveře se SOLODOOR jinak. Revoluční aplikace SOLODOOR totiž umožňuje do počítače nahrát fotku vlastního interiéru a pak v pohodlí domova hledat dveře, které do něj nejlépe pasují.

Výběr nových interiérových dveří do bytu či rodinného domu představuje celkem významnou investici. Každý proto svoji volbu pečlivě zvažuje. Orientovat se v desítkách modelů dveří a vytipovat ty pravé, není jednoduché. Zákazníci často váhají s rozhodnutím, protože si nedovedou přesně představit, jak se konkrétní dveře budou hodit do jejich bytu. Dveře v reálném interiéru totiž vypadají jinak, než vystavené v prodejně či na obrázku v katalogu. Společnost SOLODOOR, přední domácí výrobce dveří a zárubní, tento problém vyřešila originálním počítačovým programem, který rozhodování zásadním způsobem ulehčuje.

Úspora času a pohodlí domova
SOLODOOR na internetových stránkách www.solodoor.cz spustila aplikaci „Vizualizace dveří“, která umožňuje do počítače nahrát fotografii vlastního obývacího pokoje, kuchyně či ložnice a poté libovolně zkoušet, který model a dekor dveří s interiérem nejlépe ladí. Celý výběr dveří tak může proběhnout v klidu domova u obrazovky počítače, odpadá jakékoli zdlouhavé prohlížení katalogů, letáků nebo pojíždění po prodejnách a hlavně nejistota spojená s tím, jak budou vybrané dveře vypadat u Vás doma. Vizualizace tedy výrazně spoří čas a současně poskytuje perfektní vodítko pro tu nejlepší volbu.

Dveře na míru
Práce s aplikací je velmi jednoduchá a její intuitivní ovládání bez problémů zvládnou všichni běžní uživatelé počítače. První krok po otevření aplikace představuje nahrání fotografie vlastního interiéru. Následuje editace polohy dveří – uživatel v obrázku umístí obdélník do prostoru, kde chce mít dveře. Nejčastěji samozřejmě do stávajícího dveřního otvoru, není problém ovšem dveře situovat i jinam, kde zatím nejsou, ale kde o nich třeba uvažuje. V dalším postupu pak již stačí prohlížet, jak jednotlivé modely dveří pasují do interiéru. Uživatel přitom může průběžně měnit modelové řady, barevné dekory či typ prosklení. Zároveň jedním kliknutím získá informaci o ceně zvolené sestavy. Ve finále pak systém umožňuje vysněnou kombinaci uložit do počítače, odeslat e mailem nebo se s ní pochlubit na facebooku. Díky tomu můžete svůj výběr okamžitě konzultovat například s architektem nebo prostě jen s přáteli.

Inspirativní vzorové interiéry
Pokud kromě výměny dveří zvažujete i zásah do celkové vizáže bytu, máte ve vizualizacích k dispozici i inspiraci v podobě osmi modelových interiérů (například ložnice, obývací pokoj, kuchyně, chodba), kde lze zcela identicky zkoušet různé varianty dveří. V každém interiéru může uživatel měnit barvu stěn a podlah a zároveň sledovat, jak tato barevná úprava ladí s dveřmi. Nebo lze zvolit opačný postup – tedy k vybrané barvě stěny či podlahy hledat v sortimentu SOLODOOR ty nejhezčí dveře.

Perfektní přehled díky konfigurátoru
Systém vizualizací je navíc provázán s takzvaným konfigurátorem dveří, který poskytuje dokonalý přehled o celém sortimentu SOLODOOR. V konfigurátoru může zákazník kombinovat různé modely, dezény povrchu, (CPL, fólie, dýha apod.), typ prosklení, další doplňky a technické podrobnosti (rozměr dveří, pravé nebo levé dveře). Okamžitě získává perfektní obrázek dveří a také přehled o ceně zvolené sestavy.

Zkuste vybírat interiérové dveře moderně. Vyfoťte svůj byt a pak už jen surfujte ve vizualizacích na www.solodoor.cz. Určitě naleznete dveře svých snů! A ve vynikající kvalitě potvrzené známkou CZECH MADE! Právě společnost SOLODOOR totiž jako jediná mezi výrobci dveří získala certifikát kvality CZECH MADE pro celý svůj sortiment, který v současné době zahrnuje 17 modelových řad s desítkami možností volby povrchové úpravy, barevného dekoru nebo prosklení.

12.06.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444