Vybíráme vypínač do interiéru s brožurou od Obzoru

Architektonické trendy na oblast vybavení a zařízení interiéru jsou stále složitější. A to nejen na design celého řešení, ale také na praktičnost. A právě design a praktičnost by měli jít ruku v ruce. Bohužel při zařizování interiéru se velmi často řeší rozmístění nábytku, druh oken, podlah, dveří, osvětlení, ale zapomíná se na vypínače a zásuvky. Přitom ty jsou pro moderní interiéry naprostou nezbytností a při nesprávném řešení mohou dokonce i pokazit celý dojem z interiéru. Naštěstí s pomocí v této oblasti přichází společnost OBZOR Zlín.

Brožura, která pomáhá profesionálům i rodinám

Společnost Obzor Zlín je na našem trhu jedním z největších výrobců a vývojových firem v oblasti vypínačů a zásuvek. Za velké množství svých výrobků a nápadů získává celoevropský obdiv. Nyní se společnost rozhodla pro zásadní krok, vytvoření brožury na téma domovních vypínačů a zásuvek. Nejedná se o žádný reklamní katalog nebo leták, ve kterých jsou jen vyobrazené produkty a popsané využití. Brožura slouží jako inspirace možných řešení zásuvek a vypínačů do různých interiérů. Nechybí velké množství rad, tipů a užitečných informací od profesionálů.

Na vývoji Obzor spolupracoval s profesionály

O tom, že nová brožura Obzoru není klasickým reklamním letákem, svědčí i pečlivost, se kterou byla připravována. Firma Obzor má v oblasti vypínačů a zásuvek opravdu bohaté zkušenosti, ale nespoléhala se jen na sebe. Spolupracovala například s designérským studiem XtinaDesign, aby byly návrhy a tipy přesně podle aktuálních trendů. Na výběr máte šest typů interiéru, ke kterému designérka navrhuje variantu vypínačů (minimalistický, skandinávský, moderní elegantní, barevný interiér, vintage a glamour). Výsledkem je unikátní brožura, která může při návrzích pomoci nejen samotným zákazníkům, ale i mnoha interiérovým architektům. 

Design vypínačů DECENTE

Oblíbený design u architektů využívá přírodních ušlechtilých materiálů – skla, dřeva a kovu. Rámečky působí luxusně a lze je kombinovat až do čtyřnásobného vodorovného i svislého provedení. V roce 2014 se řada Decente rozšířila o novou barevnou škálu skleněných rámečků i o cenově dostupnější (ekonomickou) variantu PLEXI v provedení bílé a černé.

Obzor představí novinky na Designbloku

Na letošním ročníku Designbloku se můžete opět těšit na novinky z domovní elektroinstalace. Expozice zapojí návštěvníky svou interaktivitou ještě více než loni. Proto si tuto prestižní výstavu designu nenechte ujít. Již příští měsíc v termínu 22. – 27. 10. 2015, Superstudio Průmyslový palác v prostoru Výstaviště Praha Holešovice.
12.10.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444