Vybíráme okna a dveře

Investice do nových oken nebo dveří je pro mnoho rodin velmi náročná. Chceme vybrat kvalitní výrobek, který vydrží několik desítek let, ale zase nechceme naletět firmám, které sice slibují, ale nesplňují. Jak tedy správně vybrat?

Pokud nevíte, jak k samotnému výběru přistoupit, měli byste se obrátit na společnost, která má v praxi dlouholeté zkušenosti. Takový profesionál musí zodpovědět všechny vaše dotazy. Jaký vybrat okenní profil a jaký profil do balkonových dveří? Jaká okna, aby neunikalo teplo? Věděli jste například, že záleží na správném spojení okna s domem? Pokud totiž nebude okno na dům napojeno bezchybně, budete se muset potýkat se zatékáním a v horším případě s plísněmi.

Okna i dveře si často pořizujeme jen jednou za život. Nejenže se jedná o nákladnou investici, ale rovněž o časově stresující situaci. Nepodceňujte proto výběr firmy, abyste nemuseli výměnu oken nebo dveří opakovat.

Rodinná firma s důrazem na vztah se zákazníkem

Kdy si můžete být jisti, že jste si vybrali dobře? Když vás firma nebude brát jako dalšího anonymního zákazníka z davu. Rodinná firma VORLÍČEK – PLAST klade důraz na budování vztahu se zákazníkem. Ke každému přistupuje s individuálně pojatým řešením. Cílem firmy je zajistit naprostou spokojenost, proto ke kvalitě produktu standardně nabízí kvalifikovanou montáž, která je zárukou trvalé funkčnosti a životnosti oken. Podle jejich filozofie vztah se zákazníkem nekončí prodejem. VORLÍČEK – PLAST proto poskytuje následný servis, a to dokonce i na okna, která jste si u nich nekoupili. 

Chcete být u toho, až se vaše okna budou vyrábět? Jeďte se podívat do závodu ve Zlonicích u Slaného. Firma VORLÍČEK – PLAST vás přesvědčí o kvalitě a o tom, že vlastní výroba je velmi důležitá.
VORLÍČEK – PLAST vám pomůže s výběrem plastových oken a eurooken, střešních oken, balkonových a vchodových dveří a také parapetů, sítí proti hmyzu a stínicí techniky. 

Důležitost zpětné vazby

„Jak jste s nimi byli spokojení? Proběhlo všechno podle vašich představ? Vyskytl se nějaký problém?” Podobné otázky si klade každý, kdo hledá spolehlivou firmu a dal by cokoliv za osobní zkušenost. I firma VORLÍČEK - PLAST si je vědoma důležitosti referencí, proto zahájila spolupráci s nezávislým hodnotícím portálem Hodnocení – práce.cz, kde si můžete přečíst objektivní názory zákazníků na průběh montáže i kvalitu samotných produktů.

Každé hodnocení je pro firmu důležité. Pokud chce na trhu uspět, musí reagovat, a to nejlépe neustálou revizí hodnocení a následného zlepšování služeb i nabídky. Tak, jak to dělá společnost VORLÍČEK – PLAST.
22.05.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444