Vybíráme jídelní servis, který dodá stolování atmosféru

Jídelní servis Grande

Jídelní servis Grande

Pořizujete si do domácnosti první jídelní soupravu nebo už se vám všechny talíře, misky a hrnky okoukaly? Jídelní souprava se stává po několik let nedílnou součástí našich běžných i svátečních dnů a může stolování dodat ten správný glanc a styl. Originální kousky nádobí nemusíte jen zdálky obdivovat, investice do designového jídelního servisu se rozhodně vyplatí.

Jídelní soupravy patří k inventáři kuchyně

Pokud upřednostňujete bytové doplňky, které vyjma působivého vzhledu dokonale plní i užitnou funkci, vybírejte z široké nabídky moderních jídelních souprav v jednoduchém čistém designu. Stylové jídelní sady jsou k dostání v neutrálních i svěžích barvách a podlehnout jejich kouzlu je velmi snadné. Elegantní jídelní servis bude ozdobou vaší kuchyně či jídelny a hlavně vám i vašim hostům zpříjemní stolování. Stejnobarevné talíře, hrnečky a misky dokážou udělat z oběda nebo večeře o stupeň lepší zážitek.

Jídelní soupravy či servisy pro moderní hospodyňky

Dáváte ve vašem interiéru přednost minimalismu? Líbí se vám čistý styl a design? Doporučujeme porcelánový servis klasického tvaru A table od značky ASA Selection. Okouzlující sada talířů a dalších doplňků potřebných ke stolování je vyrobena z kvalitního kostního porcelánu, který je proslulý svou odolností, pevností a také jemným leskem, v průsvitném tónu slonové kosti. Jídelní soupravy zahrnují kulaté, oválné i čtverhranné talíře a jedinečným vzhledem upoutají i dezertní talířky, misky, hrnky či šálky s podšálkem. Věřte, že tu pravou jídelní soupravu si z pestrého sortimentu kolekce A table vybere každá paní domu.

Když se praktičnost snoubí s elegancí…

Oblíbili jste si keramické nádobí a hledáte jídelní servis, který se obejde bez nadbytečných ozdobných prvků? V každé trendy kuchyni vynikne keramický jídelní servis Grande, který dobře odolává teplotním rozdílům a je oblíbeným pomocníkem v mnoha domácnostech. Chladná elegance sněhobílých keramických talířů přímo láká k servírování chutných pokrmů. Čistým designem se vyznačují i další kousky nádobí, jako jsou dózy, slánky, podnosy, misky, zapékací mísy apod.


Víceúčelová jídelní souprava

Do domácností, ale i restaurací se ideálně hodí moderní jídelní servis 250 ºC opět od výrobce ASA Selection, vyrobený z vysoce odolného porcelánu. Velmi oceníte, že pokrmy na něm můžete jak servírovat, tak i připravovat, a dalším plusem je jeho snadná údržba (možnost mytí v myčce). Víceúčelový porcelánový servis je k dostání v barevném provedení bílá nebo černá. Součástí jídelní sady 250 ºC jsou talíře v různých tvarech, gratinované mísy a misky, formy na suflé a další doplňky potřebné k přípravě a servírování pokrmů.

Barevné nádobí oživí váš interiér

Chcete, aby nový jídelní servis perfektně oživil interiér vaší kuchyně či jídelny? Vsaďte na barevný design keramického servisu Broste, který se vyznačuje přírodními barvami a vzory typickými pro severský design. Nádobí laděné do odstínů barvy hnědošedé, pískové či ledové přitahuje pozornost a dokáže zaujmout hned na první pohled.

Do nadčasově pojatého interiéru skvěle pasují porcelánové jídelní soupravy Colour It. V tomto případě můžete volit ze širokého spektra pastelových barev v kombinaci s čistě bílou barvou. Barevné tóny jídelních souprav vnesou do každé domácnosti útulnou atmosféru a neopakovatelný styl. Podobně jako atypické sady keramických servisů nebo porcelánových talířů a misek.
04.03.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444