Vybíráme dětský nábytek

Dětský pokoj MARIO

Dětský pokoj MARIO

Soutěž o poukázku v hodnotě 5 000 Kč

Požadavky na dětský nábytek se během vývoje dítěte mění. Zatímco batoleti stačí postýlka, přebalovací pult a komoda na oblečení, školáci potřebují psací stůl, kvalitní postel a úložné prostory na oblečení, hračky a školní potřeby.

Některé kusy nábytku by proto měly sloužit víceúčelově. S nástupem do školy se pak z herny rázem stává dětská pracovna.

V sortimentu Nábytek JEKO najdete široký výběr dětského nábytku jako např. dětské otočné židle, dětské stoly, dětské postele a matrace, komody a nábytkové stěny. Stačí si pouze vybrat, v jakém stylu chcete dětský pokoj vybavit. Mezi kluky je nejoblíbenější dětský pokoj Sigo, mezi holčičkami zase dětský pokoj Bilo. Velmi praktický je i pokoj Mario, jehož nábytek a jednotlivé kusy můžete dokupovat dle potřeb dítěte.
Dětský pokoj MARIO růžový
 
Dětská patrová postel LEO  
Dětská postel
Nábytek nemusí být vždy nudný, buďte originální a vykouzlete na tváří vašeho dítěte úsměv. Postel ve tvaru formule nebo autíčka, s motivy zvířátek, oblíbené Hello Kitty zaručeně rozveselí dětský pokoj. Vybrat si také můžete i z multifunkčních a patrových postelí. Jako úložný prostor vám kromě skříně poslouží i mnohé šuplíky pod postel, je to skvělá věc na úschovnu hraček nebo také oblečení. Nejdůležitější je výběr matrace, dbejte na to, aby byla kvalitní z vhodného materiálu. Klidný a pohodlný spánek dítěte je velmi důležitý.
Psací stůl
Při výběru psacího stolu bychom měli klást důraz na to, v jaké výšce je psací stůl, důležitá je plocha pracovní desky a úložný prostor ve stole. Nezapomeňte, že časem bude dítě používat počítač, tedy můžete pořídit počítačový stůl, který má výsuvnou polici na klávesnici.
 
Dětská židle
Nejvhodnější židle pro dítě je na kolečkách, kde si můžete nastavit výšku sedáku. Židle by měla být kvalitní, pohodlná s opěradlem i područkou, aby se tolik nezatěžovala páteř. I zde máte širokou nabídku barev a vzorů.
 
Dětská otočná židle Pik  
 
Dětská otočná židle Pixi  
Dětský nábytek splňuje přísné bezpečnostní normy a musí být také vyroben ze zdravotně nezávadného materiálu. Praktický, zejména pro malé děti, je omyvatelný dětský nábytek - nábytek z lamina, MDF desky nebo fóliované MDF. Velmi oblíbený je také dětský nábytek z masivu, hlavně pro svůj přírodní vzhled, zdravotní nezávadnost a vysokou kvalitu. Veškeré naše produkty prošly náročným testováním dle norem EU a obstály na výbornou.
bydlinek
Soutěž 

Zapojte se do soutěže o poukázku na dětský nábytek v hodnotě 5 000 Kč. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. 

Soutěž byla ukončena. Výherce: Anna Petrásková
Redakce BYDLENI.CZ děkuje výherci, slečně Anně, která nám zaslala fotografii nově zařízeného pokojíčku. 
18.07.2014
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444