Vyberte si tu pravou

Přemýšlíte o pořízení nové televize? Máme pro vás skvělé tipy. Pokud máte rádi praktické věci, které umí více funkcí najednou, bude pro vás ideální multifunkční TV se zabudovaným DVD přehrávačem a funkcí nahrávání. A pokud dáte přednost dokonalému interiéru, určitě se vám zalíbí televizor, který umí měnit barvy svého rámu.

Televize 3 v 1

Multifunkční televizor Hyundai řady 924 je doslova nabitý praktickými funkcemi a zároveň je velmi jednoduchý na ovládání. Televizor s DVD přehrávačem má i USB vstup, funkci nahrávání a vestavný DVB-t tunerem pro příjem digitálního vysílání. Oceníte i mnoho jeho dalších funkcí.

televizi je zabudovaný štěrbinový DVD přehrávač, na kterém jednoduše můžete pouštět cokoli. Oceníte nejen velmi přehledné a intuitivní menu na obrazce, ale i pohodné ovládání televize s DVD mechanikou jedním dálkovým ovladačem.
Rychle si zvyknete i na možnost přehrávání filmů, kterou tento televizor nabízí přes USB vstup. Do něj jednoduše zasunete USB flash disk s filmem, na který se právě chcete dívat. Přes USB vstup je možné k televizi také připojit celý externí hard disk, tedy malou krabičku, ve které máte uloženo plno svých oblíbených filmů. Na televizoru si můžete jednoduše přehrát i videa, hudbu nebo si na velké obrazovce prohlédnout fotky. Je tu ale také jedinečná možnost naopak televizní pořady nahrávat! To s funkcí RECORD READY a na již zmíněný flash disk nebo externí uložiště. Způsobů nahrávání digitálního vysílání je hned několik. Buď volbou přes elektronický programový průvodce EPG, nastavením časovače nahrávání nebo v danou chvíli začít nahrávání jednoduchým stiskem tlačítka record. Televizní pořady je možné nahrávat i v době, kdy nejste doma a na vybraný pořad se tak podívat později. Další velmi praktickou funkcí je TIMESHIFT, kterou oceníte, jestliže vás při sledování televizních pořadů někdo vyruší nebo potřebujete od obrazovky na chvíli odběhnout. Zapnutím funkce můžeme sledovaný pořad pozastavit a v klidu se na něj dodívat se zpožděním.
  
Značka Hyundai nabízí televize s DVD přehrávačem a funkcí nahrávání v HD a Full HD rozlišení v různých velikostech úhlopříčky od 41 cm až po 82 cm. Televize s DVD přehrávačem  v úhlopříčce 82 cm je letošní novinkou. Svou velikostí jsou vhodné do menších pokojů, dětských a studentských pokojů, ložnic nebo i na chatu a chalupu. Televizím Hyundai menších uhlopříček nechybí ani připojení a nabíjení z 12 V automobilové zásuvky. Některé modely mají vedle DVB-t tuneru i DVB-c tuner pro příjem digitálního vysílání ze sítě kabelových televizí.

Multifunkční televizor s DVD přehrávačem a všemi vychytanými funkcemi pořídíte za velmi přijatelnou cenu.
Čtyři barvy, jedna televize

Nebaví vás nudné černé televizory? Chcete mít dokonale sladěný interiér včetně barvy televize? V tom případě oceníte novinku letošního podzimu - unikátní LED televizory Hyundai s vyměnitelnými barevnými rámečky.

Svůj nový televizor Hyundai řady 945 nyní můžete jednoduše přizpůsobit své náladě nebo barevně doladit ke svému interiéru. Stačí vyměnit jeho přední rámeček za jiný. Rozdíl je, jak jinak než, v barvách! V základním provedení je televizor bílý, ale není problém udělat z něj snadno a rychle modrý, červený nebo módní zářivě zelený! Získáte tak neotřelý doplněk – červenou televizi do dívčího království nebo modrý televizor do chlapeckého pokoje. A kdykoliv vás jedna z barev omrzí, není nic jednoduššího, než rámečky prohodit a vyměnit za jinou barvu nebo se vrátit k elegantní bílé.

Barevnou variantu si můžete navíc důvtipně vybrat podle toho, na co se právě díváte. Představte si třeba National Geographic na stylově zelené televizi.

Stylové televizory s výměnnými barevnými rámečky jsou k dostání v úhlopříčce 56 nebo 61 cm a kromě standardních technických parametrů jsou jedinečné funkcí Record Ready. Díky ní můžete nahrávat DVB-T vysílání na flash disk.

Nová řada televizorů Hyundai výjimečné svým variabilním vzhledem, jsou ideální do dětského pokoje, ložnice, kuchyně, ale i do menšího obýváku. S tímto televizorem tak budete mít „4 televize“ úhlopříčky 22“ jen za 4.590 Kč nebo úhlopříčky 24“ za 5.500 Kč.

Televizor je ve FULL HD a nechybí mu ani funkce Record Ready - nahrávání na flash disk nebo HDD. 
Více informací získáte na www.hyundai-electronics.cz
27.11.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444