Vyberte si nové bydlení v Hradci Králové a okolí

Foto: FATO a.s.

Foto: FATO a.s.

Aktuální developerské projekty V.

V Hradci Králové je v současné době v nabídce mj. příjemné nové bydlení v městské části Třebeš. Region ovšem zahrnuje i menší půvabná města a obce, v nichž se realizujíí sympatické developerské projekty. V našem dnešním výběru realitních nabídek se můžete seznámit s nabídkou nového bydlení v Opočně, Třebechovicích, Holicích nebo ve Stěžírkách.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: FATO a.s.

Projekt: Třebeš - Podzámčí
Developer: FATO a.s.

Bytové domy v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní obslužností a občanskou vybaveností - centrum v dosahu, mateřská škola, obchodní centra atd. V současné jsou dokončeny dva bytové domy označené „E“ a „F“, v nichž se doprodávají poslední bytové jednotky. V 1. NP domu se nachází 18 garážových stání. Objekty jsou navrženy jako pětipodlažní, páté podlaží je částečně ustoupené. Základní půdorys je obdélníkového tvaru o rozměrech cca 30x20 metrů, konstrukční výšky 3 m. Dům je navržen v tradiční technologii tj. zděný, doplněný v 1. nadzemním podlaží železobetonovými nosnými sloupy. Stropy jsou železobetonové monolitické. Vertikální spojení všech pater zajišťuje hlavní schodiště a výtah. Krov je navržen dřevěný, tradičně vázaný ze dřeva, s dvouplášťovou provětrávanou střechou. Objekt bude vytápěn teplovodní soustavou s radiátory (Tepelné hospodářství HK). Bytové jednotky jsou kompletně dokončeny a připraveny ihned k nastěhování. Ceny bytů od 2.300.000,- Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: LD invest HK s.r.o.

Projekt: Bytové domy Opočno
Developer: LD invest HK s.r.o.

Výstavba 4 bytových domů v Opočně se 76 bytovými jednotkami s výhledem na Orlické hory. Tento projekt představuje výstavbu tří 5-podlažních objektů s 16 bytovými jednotkami a jednoho 4-podlažního objektu se střešními byty a terasami s celkem 28 bytovými jednotkami. Velikost jednotlivých bytů se pohybuje od 35 m2 do 71 m2 s cenou od 931.155,- Kč do 1.895.312,- Kč včetně DPH. Stavební práce byly zahájeny 3.11.2008 s předpokládanou kolaudací na podzim 2010. Obsazeno je již více než 60% bytových jednotek.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: BGM Group

Projekt: Rodinné domy Třebechovice 2
Developer: BGM Group

Rodinné domy Na Vartě se nacházejí ve východní části malebného městečka Třebechovice pod Orebem třináct kilometrů západně od Hradce Králové. Domy o půdorysu 12x8 m sdílejí společnou linii klasického rodinného domu a jsou odlišeny barvou, orientací v terénu a přístřeškem. Celková obytná plocha domu je 152 m2 plus multifunkční přístřešek o velikosti 37,5 m2. Z přízemního podlaží je  snadný přístup do všech částí domu včetně zahrady. Design přízemí dotváří velká francouzská okna, která propojují dům se zahradou. V první části přízemí je vstupní hala, koupelna a pokoj s multifunkčním využitím (určený však především pro hosty). Ve druhé části se nachází hlavní obytná část domu, kde jsme spojili obývací pokoj, jídelnu a kuchyň do prostoru o rozměru téměř 50 m2. V horním podlaží můžete najít tři ložnice, šatnu, malou pracovnu a plně vybavenou koupelnu. Celý projekt 12 rodinných domů byl dokončen v roce 2009 a nyní jsou k dispozici poslední dva rodinné domy v ceně od 4.235.000,-Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: BGM Group

Projekt: Byty Holice
Developer: BGM Group

Nízkoenergetický bytový dům v Holicích se nachází v severní části města v lokalitě, kterou místní obyvatelé nazývají Na Mušce. Dům je umístěn na malém náměstíčku s parkovou úpravou a v blízkosti dětského hřiště. Náměstíčko je obklopeno moderními bytovými domy a rozvolněnou zástavbou rodinných domů. Bytový dům má nejen velmi příjemnou polohu – uzavřená lokalita - ale i dobrou vazbu na centrum města. Architekti Karel Vrbický a Josef Hartman citlivě navrhli třípodlažní nízkoenergetický bytový dům tak, aby vytvořil příjemné bydlení spojené s přírodním prostředím. Cílem developera bylo vytvořit cenově dostupné byty otevřené jižním směrem. Proto jsme velkou pozornost věnovali nejen funkčnosti a komfortu vnitřního členění bytu, ale i terasám a balkonům, jejichž rozměr dodává bytům pocit pohody a otevřenosti. Třípodlažní bytový dům je členěn na tři sekce, každá se samostatným vchodem. V každé sekci je maximálně 8 bytů různé velikosti od garsoniér po 3+kk. Krásné, harmonické a praktické bydlení za rozumné ceny a navíc jen pár minut od Pardubic a Hradce Králové. Celý projekt 24 nízkoenergetických bytů bude dokončen v květnu 2011. Cena za metr čtvereční bytu je 25.000,-Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: KODEX REALITY

Projekt: Stěžírky
Prodejce: KODEX REALITY

Projekt 47 přízemních i patrových rodinných domů ve Stěžírkách, vzdálených 6,5 kilometru od Hradce Králové. Díky tomu, že nová obytná zóna vzniká na polohově nejvyšším místě jinak velmi rovinatého Hradecka, budou si noví obyvatelé Stěžírek užívat čistého vzduchu, neopakovatelného výhledu a místa, které je ze západu chráněné lesním masívem. Občanská vybavenost - obchody, knihovna, restaurace, mateřská škola, základní škola a další, MHD v místě. Ceny domů již od 2.572.500,- Kč ve variantě nízkoenergetické dřevostavby včetně pozemku.
24.08.2010 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444