Vyberte Dům roku

Informační a poradenský systém Stavohelp nabízí návštěvníkům svých internetových stránek na adrese www.stavohelp.cz ověřený přehled produktů a služeb spojených s pořízením nového bydlení. Mimo jiné představuje také rozsáhlou nabídku rodinných domů na klíč nabízených firmami v České republice.

V současné době pořádá Stavohelp již čtvrtý ročník odborné a veřejné ankety Rodinný dům roku 2004, v níž se o přízeň hlasujících ucházejí tři desítky projektů katalogových, individuálních a řadových rodinných domů. Veřejná část této ankety je prezentována prostřednictvím anketních stojanů na vybraných hlasovacích místech. Svůj hlasovací lístek můžete vhodit do schránek umístěných v síti nákupních center Makro, Olympia a Hypernova v Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Pardubicích, Liberci, Ústí nad Labem a v Teplicích, hlasování se však můžete zúčastnit rovněž prostřednictvím internetových stránek www.dumroku.cz, kde najdete i fotogalerii, v níž se lze seznámit se všemi soutěžními projekty. Anketa, jejímiž partnery jsou Česká spořitelna a SČE skupina ČEZ, probíhá do 15. května 2004.

ANKETNÍ MÍSTA 2004

Do 15.5. máte možnost hlasovat na těchto anketních místech
HYPERNOVA Liberec
HYPERNOVA Ústí nad Labem
OLYMPIA Teplice

OLYMPIA Mladá Boleslav
Centrum Černý Most Praha
Centrum Černý Most - komplex nákupního a zábavního centra
HYPERNOVA Průhonice
HYPERNOVA Hradec Králové
HYPERNOVA Pardubice
MAKRO České Budějovice
MAKRO Plzeň
15.04.2004 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444