Výběr interiérových dveří ulehčí počítač

Vybíráte nové interiérové dveře pro svůj byt? Než začnete běhat po obchodech, zkuste využít výhod informační dálnice 21. století. Aplikace společnosti SOLODOOR dovolují na většinu otravného pojíždění po prodejnách zapomenout a ty pravé dveře nalézt prostřednictvím počítače a internetu.

Výběr nových interiérových dveří do bytu či rodinného domu představuje celkem významnou investici. Každý, kdo někdy nové dveře sháněl, potvrdí, že se jedná o běh na relativně dlouhou trať. Objíždění prodejců a specializovaných obchodů, výběr nejvhodnějšího designu, povrchové úpravy, prosklení...A nakonec čekání na dodávku. Podstatnou část tohoto martyria si můžete ušetřit díky konfigurátoru dveří a vizualizacím dveří v interiérech od společnosti SOLODOOR.

Konfigurátor dveří

SOLODOOR patří k předním domácím výrobcům interiérových dveří a obložkových zárubní. V sortimentu společnosti figuruje na 16 výrobkových řad, v každé řadě několik modelů s různými možnostmi povrchové a barevné úpravy či prosklení. Takzvaný konfigurátor dveří na adrese www.solodoor.cz umožňuje se v této škále jednoduše orientovat a sestavit si dveře podle přání. V konfigurátoru může uživatel kombinovat různé modely, dezény povrchu (CPL, fólie, dýha apod.), typ prosklení, další doplňky a technické podrobnosti (rozměr dveří, pravé nebo levé dveře, obložkové zárubně). Okamžitě získává perfektní obrázek dveří a také přehled o ceně zvolené sestavy.

Vizualizace dveří v interiérech

Vizualizace dveří v interiérech („běhají“ také na www.solodoor.cz) posouvají možnosti výběru dveří ještě o mílový krok dál. S jejich pomocí totiž můžete posoudit, jak určitý model dveří vypadá přímo v kuchyni, obývacím pokoji, ložnici či chodbě. Obě aplikace jsou propojeny, takže sestavu zvolenou v konfigurátoru lze následně zobrazit přímo v interiéru bytu. Ve vizualizacích je nyní k dispozici celkem 16 různých variant interiérů. V každém interiéru může uživatel měnit barvu stěn a podlah a zároveň sledovat, jak tato barevná úprava ladí s dveřmi. Nebo se nabízí i opačný postup – tedy k vybrané barvě stěny či podlahy hledat v sortimentu SOLODOOR ty nejhezčí dveře. A pro zvolenou optimální volbu pak nalézt cenu v konfigurátoru.

Již nyní připravuje SOLODOOR další zásadní vylepšení systému vizualizace. Hodlá totiž zákazníkům nabídnout software, který umožní do systému nahrát fotografii vlastního obývacího pokoje, kuchyně či ložnice. To pak dovolí posuzovat, jak dveře SOLODOOR, pasují zasazené do skutečně reálného interiéru konkrétního zákazníka.

Sněhobílý POLAR

Modelů, které můžete vyzkoušet v konfigurátoru a vizualizacích, je celá řada. Začněte třeba letošní žhavou novinkou – modelovou řadou POLAR, která přináší klasickou, ale přesto stále neokoukanou a v mnoha interiérech bezkonkurenční bílou barvu dveří. Exkluzivní řadu POLAR tvoří bílé profilované dveře s vysoce kvalitním lakovaným pololesklým povrchem na velmi odolné HDF desce. Zajímavým grafickým prvkem jsou svisle či vodorovně frézované drážky na povrchu dveří.

Strukturované povrchy dveří

Světový hit s mimořádně atraktivním vzhledem představují takzvané strukturované povrchy, které věrně napodobují přírodní vzhled dřeva. Speciální povrch SOLO 3D společnost SOLODOOR poprvé představila u své modelové řady GABRETA.
 
K trojrozměrnému povrchu ve variantách eben, bambus a cremeline přidali v SOLODOOR možnost volby z devíti variant fólie (například ořech, dub či olše). Řada GABRETA, kterou vedle exkluzivních verzí povrchu charakterizuje také decentní prosklení, se zabydlela ve střední cenové kategorii, svým designem a kvalitou však zamířila o třídu výš. Proto si vybojovala u zákazníků mimořádnou oblibu. Na neustále rostoucí popularitu řady GABRETA zareagovala společnost SOLODOOR podstatným rozšířením nabídky povrchů. Dveře GABRETA tak lze nyní získat také ve všech variantách odolných CPL povrchů. Zákazníci mají k dispozici dalších 14 nových možností volby dezénu dveří GABRETA, například provedení buk, dub, kalvados, třešeň, dub příčný, ale třeba i prostou bílou či šedou barvu.
Ale tou nejdůležitější zprávou je, že dochází k rozšíření nabídky o zcela nové strukturované povrchy SOLO 3D, a to ve variantách dub přírodní, dub bělený a casino. Kromě řady GABRETA navíc nově SOLODOOR rozšířil nabídku těchto elegantních strukturovaných povrchových úprav například i na modelové řady SONG, STYL, EXCELENT či SONET.

Takže, než se vydáte shánět nové dveře po prodejnách, zkuste si nejprve v teple a klidu domova „zasurfovat“ v konfigurátoru a vizualizacích na www.solodoor.cz a najít přesně takové dveře, jaké odpovídají vašim představám.

07.03.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444