Vybavujeme koupelnu v retro stylu. Jaké vybrat sprchové kouty?

Pokud sledujete určitý interiérový styl bydlení, hledáte určité kusy nábytku a bytové dekorace, které budou s vybraným stylem v harmonii. Dnes se zaměříme na vybavení koupelny v retro stylu.

Jak vypadá koupelna v retro stylu

Retro koupelny mohou čerpat hned z několika inspirativních prostředí. Někdo dá přednost venkovskému a rustikálnímu stylu plnému přírodních motivů, někdo se v čase vrátí až do samotné antiky. Z materiálů se v retro koupelně uplatňuje dřevo, kámen, chromové detaily, dekorativní mozaika, ale také třeba cihla. Klade se velký důraz na detail, na zdobnost, nábytek může být vyřezávaný a z povrchů je velmi žádoucí patina – vzhled, do kterého se vepsalo stáří.

Retro je patrné také na vodovodních bateriích u umyvadel, sprch a van. Jsou vyrobeny v povrchové úpravě chrom, bronz, měď, nikl nebo zlato s typickými retro otočnými kohoutky. Pokud se nemusíte omezovat v prostoru, do retro koupelny určitě pořiďte volně stojící vanu na nožičkách. Do malých koupelen se porozhlédněte po stylových sprchách. Elegantní sprchové kouty ANTIQUE nabízí společnost GELCO s.r.o.

Sprchové kouty i do malých retro koupelen

Osobitost, jemnost a preciznost zpracování detailů sprchových koutů ANTIQUE vás přesvědčí. Sprchové kouty ANTIQUE vytvoří pravý vzhled retro koupelny a v kombinaci s obklady, sanitární keramikou, bateriemi a nábytkem ve stylu retro výborně dokreslí autentickou dobovou atmosféru.

Řada sprchových koutů ANTIQUE, stejně jako ostatní sprchové kouty GELCO, se vyznačují praktickým ovládáním a výbornými technickými paramatry. Posuvné díly se pohybují na spolehlivých zdvojených kolečkách, které je možno ve spodní části koutu vyklopit od pevného profilu. Skleněné výplně chrání vrstva COATED GLASS, která zabraňuje usazování vodního kamene. Díky těmto, zdánlivě nepatrným, detailům vás bude sprchový kout dlouhá léta těšit a dobře vám sloužit.


Vyžádejte si radu

Rádi byste znali názor odborníka? Svěřte své představy specialistům ze společnosti GELCO, kteří nabídku retro koupelen dobře znají. Z několika návrhů pak v krátkém čase vyberete tu, která bude nejlépe odpovídat vašim požadavkům.
03.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444