Vybavujeme koupelnu. Vyhrajte poukaz v hodnotě 5000 Kč

Koupelna Nicole (www.nabytek-jeko.cz)

Koupelna Nicole (www.nabytek-jeko.cz)

Zařizování koupelny často bývá velmi náročné a vzhledem k jejímu omezenému prostoru musíme uspořádání nábytku dobře promyslet. Aby koupelna plnila funkci očisty, relaxace a regenerace zároveň, měla by být především praktická. Chceme vám vybírání a nakupování zpříjemnit, proto v nové soutěži můžete vyhrát poukaz v hodnotě 5 000 Kč na nákup libovolného zboží značky JEKO.

Současný trh s koupelnovým nábytkem nabízí řadu modelů, které se stále více podobají nábytku do obývacího pokoje. Vybírat můžeme z široké palety barev a různých materiálů. A právě materiálu bychom měli věnovat největší pozornost, protože na koupelnový nábytek jsou kladeny specifické nároky. Nábytek musí vydržet zvýšenou teplotu, vlhkost nebo vodu. Nevhodně zvolený materiál se brzy na nábytku projeví, a to rozvrstvením desky nebo kompletním poškozením.
 
bydlinek

Vyhrajte poukaz na libovolný nábytek JEKO v hodnotě 5 000 Kč

Zodpovězte otázku umístěnou na konci článku.
 

 

Jaké materiály do koupelny?

Mezi vhodné materiály do koupelny patří kvalitní LT desky s voděodolnou folií, které nejenže budou sloužit po mnoho dlouhých let, ale navíc se dobře kombinují s jinými materiály.
Koupelna Madera (www.nabytek-jeko.cz)

Nábytek vybírejte podle prostoru

Pokud vás velikost koupelny nijak neomezuje, můžete si dovolit prostorné skříně, pulty nebo věšáky. Často však realita vypadá jinak. V panelákových bytech jsme nuceni do koupelny umístit pračku, a to pak už na hluboké skříně tolik místa nezbývá.

Zamyslete se, k čemu budete nábytek využívat a co do něj budete ukládat. Pak se teprve rozhodujte pro konkrétní variantu. Prostor například ušetříte nástěnnými skříňkami se zrcadly. Ty poskytnou pocit lehkosti a opticky zvětší interiér, jako příklad uvádíme horní závěsné skříňky koupelnové sestavy Quatro.
Koupelna Quatro (www.nabytek-jeko.cz)
Vybrat barvu pak záleží na vkusu každém z nás. Koupelnový nábytek můžeme mít v jakémkoliv barevném provedení. Mezi nejoblíbenější však stále patří klasické koupelny v bílé barvě. Do TOP koupelen bychom určitě zařadili například koupelnu Koral.
Koupelna Koral (www.nabytek-jeko.cz)
bydlinek

SOUTĚŽ: O poukaz na zboží JEKO v hodnotě 5 000 Kč


Chcete si udělat radost a vybrat si nový nábytek? Darujeme vám poukaz v hodnotě 5 000 Kč na nákup zboží v internetovém obchodě JEKO. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Nápovědu hledejte na stránce: www.nabytek-jeko.cz 

Soutěž trvá do 17.5.2015.
Soutěž byla ukončena. Výherkyní se stává: Jana Hladká. Gratulujeme.
17.04.2015 | redakce Bydlení.cz
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444