Vstříc jarním změnám v interiéru

Provést čas od času změny, které oživí naše bydlení a přispějí ke zpříjemnění jeho atmosféry, je určitě užitečné.  Ten nejlepší čas pro takový úkol bývá období jara, kdy se také do našich domovů dostává více přirozeného deního světla odhalujícího nedostatky, která alespoň po drobných zásazích přímo volají.

Přetékají u vás doma regály s knihami a stojany s CD, nevíte kam s drobnostmi, které chcete mít stále při ruce, ale zároveň v nich zachovat pořádek, koupili jste si novou HiFi soupravu a nemáte, kam umístit reproduktory, zdá se vám, že by stěny pokojů potřebovaly trochu oživit?

Řešení přesně takových potřeb vyhoví e-shop Design-Planet.cz, který na svých stránkách nabízí širokému spektru zákazníků rozsáhlý sortiment kvalitního moderního nábytku a interiérové dekorace.  Nakoupíte zde drobnější nábytkové vybavení jako jsou regály a police, designové TV stolky, konferenční stolky, HiFi stolky, TV stojany a stojany na reproduktory i stylové a pohodlné sedací vaky, které můžete využívat k posezení v obývacím pokoji stejně tak jako venku - např. v zahradě u bazénu. V nabídce je také výběr svítidel a nejrůznější designově zajímavé a zároveň praktické bytové doplňky jako například elegantní stojany na víno, stojany na noviny a netradiční dekorační dárky.

Snadné a rychlé změny s obrazy a samolepkami

Výrazných a velmi příjemných změn ve vzhledu interiéru lze docílit i bez velkých zásahů  a nákladů, například použitím nástěnných dekorací - obrazů nebo samolepek na zeď. Design-Planet.cz nabízí finančně dostupné obrazy, které najdou uplatnění v bytech i kancelářích a různých reprezentativních prostorách.

Z pestré nabídky si vybere každý - zahrnuje umělecké a designové fotografie, abstraktní a geometrické motivy i veselé obrázky pro děti vhodné do dětských pokojů nebo jiných prostor pro děti. Obrazy jsou tištěné nejmodernější technologií na plátno Canvas, které se vypíná na tzv. blind rám - je tedy nataženo přes hrany masivního dřevěného rámu tak, že je obraz připraven k instalaci na stěnu bez následné nutnosti dalšího rámování.

K nejvyhlédavanějším položkám sortimentu Design-Planet.cz patří originální samolepky na zeď, jejichž autory jsou vybraní domácí i zahraniční výtvarníci. Vinylové samolepky se snadno aplikují, perfektně drží a díky matnému povrchu působí na zdi jako precizní malba. Samolepící dekorace na zeď má schopnost zatraktivnit vzhled jakéhokoli interiéru ať už se jedná o byt, kancelář, kavárnu nebo obchod. Díky bohaté nabídce vzorů můžete podle svých představ každý prostor osvěžit, rozveselit, zvýraznit, zútulnit nebo přispět k jeho harmonii. Při výběru umožňuje e-shop Design-Planet volit z různých barevných variant, samolepky jsou pak vyráběny na základě přijaté objednávky.


14.04.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444