Vše o kuchyni

Nejnovější číslo časopisu Renovujeme, stavíme, zařizujeme, který s půlroční periodicitou vydává společnost Jaga group, hledejte v knihkupectvích a časopiseckých stáncích pod názvem Vše o kuchyni. Většina z více než dvou set stran tohoto vydání, je totiž věnována problematice jedné ze stěžejních místností našeho bydlení.

Čtenáři zde najdou skutečně všechno, co souvisí s umístěním a vybavením kuchyní i s jejich provozem. Pozornost je věnována možnostem prostorově velkorysých i omezených řešení a nabízí se zde řada praktických rad, které mohou pomoci při rekonstrukci nebo výběru nového vybavení. Zvláštní pojednání jsou zaměřena například na kuchyňské podlahy, ale také na vlastnosti materiálů, které se používají k výrobě kuchyňských desek a zadních stěn kuchyňských linek, jídelním stolům a židlím. Aktuální jsou otázky úspor energie, stejně jako poznatky o nejvhodnějším způsobu ukládání potravin, ale i nádobí a kuchyňské techniky. Kuchyňské dřezy, baterie, sporáky, chladničky a mrazničky - o všech těchto součástech moderního vybavení najdou čtenáři zajímavé a užitečné informace. K atraktivním zajímavostem patří návod, jak v kuchyni pěstovat bylinkovou zahrádku.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Poslední číslo půlročníku z produkce vydavatelství Jaga group (mimochodem publikace "Atlas střech - šikmé střechy", která zde rovněž vyšla, byla nedávno oceněna v doprovodné soutěži výstavy Střechy Praha) se nevěnuje výhradně kuchyním. Přináší také řadu zajímavých statí z dalších oblastí bydlení. Připomínáme z nich alespoň článek o možnostech rekonstrukce architektonicky nevyhovujích rodinných domků, jaké se u nás stavěly zejména v 70. a 80. letech minulého století, nebo rady o pojištění domácnosti.
01.03.2004 | sm

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444