Vše, co byste od kuchyně chtěli

Kuchyně je pro většinu domácností bezpochyby velmi důležitou součástí domova. Zvláště ženy, které v ní tráví velkou část svého času, uvítají, je-li kuchyně nejen praktická, ale i příjemná na pohled. Navíc, podle nejnovějších trendů bývá kuchyně často propojována s jídelnou či s obývacím pokojem a stává se tak skutečným střediskem rodinného i společenského života. 

Společnost KATALPA - VÝROBA NÁBYTKU s r.o. je moderním kuchyňským studiem, které se zabývá výrobou a prodejem kuchyňského nábytku  střední a vyšší třídy a vaši vysněnou kuchyň vám “ušije“ na míru. Vybírat máte skutečně z čeho, nabídka stylů i barevného provedení je široká a rozmanitá. Zákazníci si mohou vybírat z mnoha typů kuchyní – od jednoduchých s laminovanými dvířky, u nichž  ocení jednoduché  čisté linie a příznivější cenovou kategorii zvláště mladé  rodiny, přes velmi oblíbené a rozšířené kuchyně s foliovými dvířky, až po  masivní dřevěné kuchyňské linky včetně atypů.

Katalpa dále  nabízí kromě samotného kuchyňského nábytku také veškerý příslušný servis - od prvotního návrhu až po montáž vybrané sestavy. Stačí přinést  nezbytné údaje jako jsou půdorys místnosti, stávající rozmístění rozvodů, výška stropu, rozměry oken a dveří, výška umístění parapetů, umístění a rozměry radiátorů včetně potrubí, další detaily jako např. překlady a podobně a odborníci vám již vytvoří návrh podle vašich představ a přání. Pokud se již předem děsíte náročnosti takové přípravy, není třeba - vaše měření nemusí být zcela přesné, celý prostor si později při realizaci zaměří sami pracovníci firmy.

Následně je pak na PC bezplatně zpracován grafický návrh budoucí kuchyňské sestavy, který se pak po oboustranném projednání dále dolaďuje a přizpůsobuje požadavkům zákazníka. Výsledkem je pak návrh funkční kuchyně, ve všech ohledech vyhovující klientovi. Součástí návrhu je i rozmístění vývodů elektrického vedení, plynu, vody, odpadů a přesná cena, která je konečná a neměnná.


Všechny kuchyňské linky je samozřejmě možno vybavit nejrůznějšími doplňky dle přání zákazníka, včetně elektrospotřebičů nebo drátěného programu, který napomůže k lepšímu uspořádaní a organizaci kuchyňských věcí nejen ve skřínkách. Co se elektrospotřebičů týče, Katalpa nabízí výběr několika značek spotřebičů s výhodnou cenou, neboť oproti obchodům započítává pouze  5% DPH.

Společnost se mimo to zabývá také výrobou a komplexní dodávkou pracovních, kuchyňských a koupelnových desek z polymerních kamenů Staron od společnosti Samsung, a to samostatně nebo jako součást kompletní kuchyňské sestavy. Další příznivou nabídkou studia je možnost splátkového programu. Novou kuchyň u společnosti Katalpa si pak mohou dovolit pořídit i zákazníci méně movití, nebo ti, kteří aktuálně z různých důvodů nemohou uvolnit celou částku  na novou kuchyň najednou. Montáž kuchyně je pak započítána již v ceně navržené sestavy a je prováděna přímo zaměstnanci firmy.

19.06.2006 | Monika Kvačková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444