Vsaďte na prvotřídní kvalitu, chtějte okna a dveře FINSTRAL

Již před více než čtyřmi desetiletími se v Rittenu v jižním Tyrolsku začala psát historie společnosti FINSTRAL. Z původní malé rodinné firmy na severu Itálie se postupně stal jeden z největších výrobců oken, dveří a zimních zahrad v Evropě.

I přes dynamický rozvoj určený vlastní výrobou profilů a izolačních skel, kdy se ve třinácti výrobních závodech v Itálii a Německu za jeden den vyrobí např. více než 3000 plastových oken, punc rodinného podniku si firma zachovala dodnes. Opravdovou výhodou je, že společnost FINSTRAL kontroluje téměř celý výrobní proces od surovin až po hotová okna a vy tak víte, kdo je skutečně vyrobil.
Pečlivá detailní provedení, štíhlé rámy, na hranách zaoblené profily a nejrůznější speciální řešení od FINSTRALu mohou zásadně přispět ke zvýšení úrovně vašeho bydlení.

Hlavním rozdílem od většiny ostatních výrobců plastových profilů je celoprobarvení profilů oken i dveří, čímž si okna FINSTRAL zachovávají opravdu dlouhodobou barevnou stálost, a to ať již se jedná o světlé či tmavé barvy nebo dekory dřeva. Neméně důležitou vlastností jsou i speciální strukturované povrchové úpravy v barvách bílá satinovaná, antická bílá, perlová bílá nebo papyrusová bílá, které dodají vašemu bydlení opravdu unikátní vzhled.

Nejen zajímavý design, ale především tepelně-izolační vlastnosti hrají klíčovou roli při rozhodování o pořízení oken. Okna i dveře společnosti FINSTRAL je možné použít jak pro standardní typy bydlení, tak i pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Důležité je přizpůsobit řešení přáním a nárokům každého jednotlivého zákazníka, aby finanční prostředky na pořízení nových oken a dveří byly vynaloženy opravdu efektivně. Toho lze díky širokému portfoliu produktů firmy FINSTRAL snadno dosáhnout. Celkové řešení „vše z jedné ruky“ navíc poskytne možnost uzavřít všechny otvory ve fasádě: okna, okenice, rolety, balkónové dveře, domovní dveře, zimní zahrady, posuvné dveře a celé prosklené nástavby jsou přitom k dostání v jednotné barvě, povrchu a stylu.

Nová generace hliníkových oken pro moderní bydlení


FINSTRAL jako inovativní podnik přichází neustále s novými řešeními, které posouvají hranice možného v oboru výroby oken na vyšší úroveň. Poslední takovou novinkou je nový systém hliníkových oken FIN-Project. Využitím inovativních vícekomorových plastových profilů se středovým těsněním, oboustranného hliníkového opláštění, tepelně optimalizovaných distančních rámečků a zasklení trojsklem je zajištěno dosažení ověřené izolační hodnoty celého okna Uw 0,83 W/m²K. Inovativní systém poskytuje nejlepší tepelně-izolační vlastnosti, ochranu proti hluku, těsnost, komfort otevírání i bezpečnost.
Okna a dveře systému FIN-Project v sobě spojují výhody dvou osvědčených materiálů - hliníku na vnější i vnitřní straně a vícekomorového plastového profilu v jádru. Navíc štíhlé šířky profilů vytváří elegantní, jasný design hliníkových oken. Hlavní výhodou je spojení předností hliníku a dosažení znatelně lepších tepelně izolačních vlastností a to navíc za nižší cenu než u ostatních hliníkových oken.

Přestože plastová okna tvoří většinovou část produkce, společnost FINSTRAL vyrábí i kombinace plastových-dřevěných, plastových-hliníkových a celohliníkových oken a dveří. Samozřejmostí pro všechny varianty jsou šikmé či obloukové tvary, zvláštní typy a úpravy skel, a další doplňkové vybavení.

Nezbytnou podmínkou celkové dodávky oken je kvalitní montáž. V České republice působí společnost FINSTRAL již od roku 1994 a za tuto dobu si vybudovala síť ověřených obchodních partnerů, kteří poskytují každému zákazníkovi kompletní poradenství, odbornou montáž a spolehlivý servis.

Podrobnější informace o jednotlivých systémech a kontakty na odborné partnery FINSTRAL naleznete na internetových stránkách www.finstral.cz .

Produkty se značkou FINSTRAL izolují, drží, líbí se a nabízejí více bezpečí!
16.10.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444