Volte DŘEVOSTAVBY, aneb vyberte si svoji novou dřevostavbu v sobotu 8. 10. 2016

Asociace dodavatelů montovaných domů bude v říjnu letošního roku pořádat pro všechny příznivce dřevostaveb, zejména však pro ty, kteří se pro výstavbu svého nového dřevěného domu teprve rozhodují, již třetí ročník zajímavé marketingové akce pod názvem „Den dřevostaveb 2016“, jejímž cílem bude propagovat u široké veřejnosti kvalitní dřevostavby a to nejenom vzorové a referenční domy, ale i rozestavěné stavby členských firem ADMD.

„Den dřevostaveb 2016“ se bude konat v sobotu dne 8. 10. 2016 od 10:00 do 18:00 hodin

V tento den budou otevřeny a zpřístupněny vybrané vzorové a referenční stavby členských firem ADMD na území celé České republiky.  Dne 8.10.2016 se budou u nás také konat krajské a senátní volby, což není termínová kolize, ale příležitost zvolit si nejenom své zastupitele a senátory, ale vybrat si také kvalitní certifikovanou nízkoenergetickou dřevostavbu.  Akce, kterou pořádá Asociace dodavatelů montovaných domů, bude mít moto: Dřevostavby od ADMD = kvalita, jistota a spokojenost zákazníka.
Smyslem akce bude, zejména laické veřejnosti, ale i ostatním zájemcům o komplexní a kompetentní informace o dřevěných montovaných domech, co nejvíce prezentovat a přiblížit moderní dřevostavby, jejich konstrukci, vlastnosti a samotnou technologii výstavby.  Den dřevostaveb 2016 tak umožní veřejnosti si domy nejenom prohlédnout na vlastní oči, ale i osahat, prozkoumat všechny detaily konstrukce a dozvědět se od kvalifikovaných obchodních zástupců a prodejců jednotlivých firem všechny potřebné informace, které při svém rozhodování potřebují. Zájemci se dozví vše například o aktuálních cenách a slevových akcí, možnostech financování, průběhu stavebního řízení a časovém harmonogramu zakázky, záruce, vybavení domů domácí technikou apod. Jinými slovy se dá říci, že se jedná o Den otevřených dveří ve vybraných dřevostavbách v ČR.

Do akce se svými vzorovými domy zapojí většina členů ADMD a počet staveb, které budou moci zájemci dne 8. 10. 2016 navštívit, se bude pohybovat kolem čtyřiceti. Detailní přehled a charakteristiky staveb, včetně adres a kontaktů na stavební poradce, kteří budou ve vzorových domech zákazníkům k dispozici, je zveřejněn na webových stránkách www.admd.cz nebo na www.DenDrevostaveb.cz.
Jedním z míst, kde si budou moci zájemci o dřevostavby prohlédnout více domů najednou, je Centrum vzorových domů EDEN 3000 na Bauerově ulici č. 10 v Brně (vedle areálu BVV), kde bude pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program včetně občerstvení. Většina firem, které budou v rámci akce své vzorové domy prezentovat, připraví pro návštěvníky různá milá překvapení, např. slevové akce nebo různé soutěže.

Věřím, že akce přinese všem zájemcům resp. návštěvníkům nejenom zkvalitnění a prohloubení informací, ale přispěje k dalšímu posílení pozitivního vnímání a povědomí o dřevostavbách.

Den dřevostaveb 2016 jistě také zvýší již dnes kladné vnímání kvalitních dřevěných montovaných domů realizovaných členy Asociace dodavatelů montovaných domů. Pokud se zájemci o svoji novou dřevostavbu na základě prohlídky vzorových domů rozhodnou, že si dům koupí a smlouvu se zhotovitelem uzavřou rychle, mohou se již o prázdninách roku 2017 nastěhovat a užívat si příjemného a energeticky úsporného bydlení ve své nové dřevostavbě.    
 
Ing. Vratislav Blaha, CSc.
předseda Asociace dodavatelů montovaných domů
30.09.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444