Vodovodní baterie slouží i zdobí

JIKA: NARIVA

JIKA: NARIVA

Zaručeně je najdete v každé koupelně. Někdy jsou nenápadné, harmonicky splývající se zbytkem vybavení, a jindy vás jejich design upoutá na první pohled. Právě na nich často záleží, jak vnímáme funkčnost a celkové vyznění koupelny. Dobře vybrané vodovodní baterie by měly nadchnout nejen atraktivním vzhledem, ale také bezproblémovým chodem, snadnou údržbou a úsporou vody.

Tradiční značka JIKA se soustředí na kompletní sortiment pro vybavení koupelen, od sanitární keramiky, přes koupelnový nábytek, až po koupelnové doplňky. Vodovodní baterie tak nemohou v nabídce chybět, naopak se těší značné pozornosti. Pokud hledáte kvalitní, moderní a plně funkční výrobky s dlouhou životností, obraťte svoji pozornost na baterie JIKA. Najdete je v rámci ucelených koupelnových sérií např. TIGO, OLYMP, Mio nebo CUBITO, ale také v samostatných řadách Nariva, Dino nebo Talas. Šíře a rozmanitost nabídky vyjde vstříc vašemu vkusu, od klasických tvarů až po moderní hranaté. Volit můžete i senzorové nebo termostatické baterie pro maximální komfort vaší koupelny.
 
 

100% kvalita, dlouhá životnost

Všechny vodovodní baterie JIKA jsou během výroby 100% testovány a pečlivým testům jsou podrobeny také jednotlivé komponenty. Proto mohou mít baterie značky JIKA prodlouženou záruku. Na všechny baterie (povrch a kartuše) je poskytována nadstandardní záruka 5 let a jsou testovány na úctyhodných 70 000 cyklů.
 

Unikátní systémy pro váš komfort

Významnou roli při výběru baterií bude hrát i bonus v podobě 50% úspory vody. U baterií JIKA se speciální kartuší ECODISK si uživatel sám zvolí optimální průtok a spotřebu. Pouhým pootočením kroužku na kartuši lze regulovat teplotu míchané vody a šroubováním vymezovacího šroubku na ovládacím dříku kartuše regulovat průtok vody. Úsporu přinášejí také perlátory, které provzdušní proud vody, takže jí teče méně, aniž byste ztratili pocit luxusního množství vody. Tyto speciální úsporné perlátory s průtokem 5,7 l/min můžete najít například u baterií Mio-N a Olymp Deep
 
OPTIM ECO  

Díky omezovači průtoku OPTIM ECO už nemusíte dlouho čekat na vodu o požadované teplotě, ani se bát případného opaření dětí. Jednoduše vždy budete mít jistotu, kolik vody a v jaké teplotě poteče z vašeho vodovodního kohoutku. Dalším plusovým bodem pro baterie JIKA je funkce CLEAN TOUCH, díky které se vodního kamene na sprchových tryskách zbavíte raz dva. Stačí lehký dotek měkkých gumiček na konci trysek a kámen je pryč.

Vybírejte, máte z čeho

Představme si některé výrobky z bohatého sortimentu JIKA. Vaší koupelně bude slušet sprchový termostatický sloup MIO se třemi funkcemi. Skládá se z termostatické sprchové baterie pro pohodlné ovládání, hlavové sprchy o průměru 200 mm, ruční sprchy o průměru 100 mm a 1,7 metru dlouhé sprchové hadice. Uvnitř všech sprchových hadic značky JIKA je ukrytý systém ANTI TWIST, který zabraňuje nepříjemnému překroucení, a tím prodlužuje životnost výrobku. Zajímavou volbou pro váš sprchový kout je i velmi tenká hlavová sprcha CUBITO s dešťovým efektem. Luxusní vzhled, možnost instalace ze stěny nebo stropu, velmi úsporný průtok vody 12 l/min a funkční systém pro snadnou údržbu a čištění trysek si získají vaši pozornost.

Nepodceňujte výběr vodovodních baterií! Správná volba zvýší uživatelskou i estetickou hodnotu vaší koupelny. Prohlédněte si nabídku vodovodních baterií JIKA s ohledem na vaše přání, potřeby a specifikaci koupelny. Potřebujete baterii nástěnnou, stojánkovou nebo bidetovou? Pákovou, kohoutkovou či senzorovou? Chcete ušetřit místo s podomítkovou baterií? Líbí se vám moderní hranaté tvary, nebo preferujete oblé linie? Všechna vaše přání budou splněna! JIKA je recept na dokonalou koupelnu.
05.11.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444